Avatar wielerkledingwinkel green

wielerkledingwinkel green

Thibaut Pinot kondigt na seizoen 2023 zijn pensionering aan

Bericht - 18 april 2023 om 13:59 uur

Thibaut Pinot is een wielrenner uit Frankrijk en speelt momenteel voor het Franse professionele wielerteam FDJ-team. Pinot, een stralende ster in het Franse wielrennen, staat bekend om zijn krachtige klimvaardigheden, uitstekende bergbeklimmingsvaardigheden en gruizige competitieve geest. Hij heeft in zijn carrière talloze wielerwedstrijden gereden in Goedkope Fietskleding en talloze onderscheidingen en prestaties gewonnen. Pinot werd geboren in Frankrijk en houdt van fietsen sinds hij een kind was. Aan het begin van zijn carrière toonde hij geweldige klimvaardigheden. In 2010 vervoegde hij het FDJ-team als beroepscoureur. Vanwege zijn uitstekende technologie werd Pinot een hoofdracer in het FDJ-team. Pinot toonde een sterk (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Hell Class Bike Race Parijs Roubaix

Bericht - 11 april 2023 om 14:48 uur


Parijs-Roubaix is een wereldberoemde wielerwedstrijd, ook wel bekend als 'een dagtocht naar de hel'. De wedstrijd ontstond in 1896 en is uitgegroeid tot een van de meest legendarische klassiekers in het professionele wielerseizoen. Het parcours van de wielerwedstrijd Parijs-Roubaix is ongeveer 257 kilometer lang, beginnend op het Circuit Pompidou aan de rand van Parijs, Frankrijk, en eindigend bij de Roubaix-stenen stoep in Roubaix, Frankrijk. Het parcours wordt gekenmerkt door een groot aantal asfaltplaten en grindvakken, wat uniek is voor Parijs-Roubaix. De renners moeten eindeloze hobbels en modder trotseren, wat de baan extreem moeilijk maakt, wat ook de reden is (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Tienergenie Tadej Pogacar

Bericht - 04 april 2023 om 09:35 uur

Tadej Pogacar is een professionele wegrenner uit Slovenië die momenteel lid is van het UAE-team. Tadej Pogacar werd in 1998 geboren als jonge professionele racer. Hij ontwikkelde een sterke interesse in fietsen sinds hij een kind was en nam deel aan verschillende wielerwedstrijden. Tadej Pogacar is hard aan het trainen om een professionele professionele coureur te worden en het Goedkope Fietskleding te dragen dat hoort bij een coureur. Zijn carrière begon in 2016 en in 2019 trad Tadej Pogacar toe tot het UAE-team, waarmee hij een nieuw hoofdstuk in zijn carrière begon. Een jonge speler als Tadej Pogacar heeft al (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Getalenteerde wielrenner - Van Alter

Bericht - 28 maart 2023 om 13:34 uur

Van Alter is een ervaren wielrenner die lid is van het Belgische team Jumbo, gespecialiseerd in weg- en veldraces. Zijn techniek en kracht hebben hem tot een van de toprenners in de wielersport gemaakt. In 2019 trad Van Alter toe tot het Jumbo-team, en werd al snel een kernlid van het Jumbo-team vanwege zijn uitstekende rijvaardigheid. Hij won datzelfde jaar etappe 12 van de Tour de France en won een bronzen medaille op het WK wielrennen. Van Alt bewees dat hij het verdient om dat Goedkope Fietskleding. Naast zijn prestaties in het wielrennen op de weg, presteerde hij ook goed (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Waar de tweede droom van fietsen begint

Bericht - 21 maart 2023 om 11:08 uur

Slovenen zijn vooral dol op sneeuwsporten, langlaufen en schansspringen behoren tot hun favorieten. Roglic, een wielrenner uit Slovenië, droomde als kind ervan om de beste schansspringer ter wereld te worden. En stap voor stap werkt hij hard aan dat doel. Maar het lot maakte een grote grap met hem. Tijdens een schansspringen viel hij helaas en viel van een 200 meter hoge sneeuwbaan naar de voet van de berg en verloor het bewustzijn. Roglic gaf hierdoor het schansspringen echter niet op, maar trainde herhaaldelijk zijn lichaam om zijn toestand aan te passen, maar hij keerde nooit meer terug naar (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Ronde van Parijs-Nice zit erop

Bericht - 14 maart 2023 om 13:14 uur

De race Parijs-Nice kwam tot een einde en Pogacha, gekleed in het UAE Team Emirates fietskleding, won het algemeen kampioenschap van deze wedstrijd en hij verdiende zijn naam. Als het over Parijs-Nice gaat, moet ik het hebben over Kivilev, een wielrenner uit Kazachstan. Hij heeft geweldige resultaten behaald in grote evenementen zoals Eurocycles, kampioenschappen, Tour de France, etc. Kivylev is een zeer hardwerkende fietser. Hij heeft hard gewerkt voor de Goedkope Fietskleding aan zijn lichaam en voor de wielerwedstrijd waar hij van houdt. Hij heeft een zeer sterke wilskracht en doorzettingsvermogen, en hij is standvastig bij moeilijkheden en uitdagingen. Zijn (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4 5 6