Avatar ellian rose

ellian rose

Ranska 2-0 Marokko, taistella maailmancupin palkinnosta Agentina vastaan

Bericht - 15 december 2022 om 06:40 uur

Qatarin maailmancup-välierä, Ranska 2-0 Marokko, Mbappé auttoi 14. joulukuuta upeaa apua, Theo Hernández ja Muani saivat kumpikin yhden maalin. Viimeinen maailmancup -mestari tuli jälleen finaaliin, pukeutuneena Ranska Jalkapallo Pelipaidat . He kilpailevat Argentiinan kanssa lopullisesta pokaalista!

Pelin viides minuutti Ranska käynnisti rikoksen, Mbappé ampui maalin eteen, mutta Marokon pelaaja häiritsi sitä, sitten Theo Hernández tarttui mahdollisuuteen ampua ja tehdä maalin, Ranska 1-0. Kymmenes minuutti Onahi
Marokko Jalkapallo Pelipaidat ampui rangaistusalueen reuna -alueella, mutta ranskalainen maalivahti Lloris pelasti sen. 17. minuutilla Ranska käynnisti pitkän passin, Giroud ampui pallon vastaanottamisen jälkeen, mutta pallo osui pylvääseen ja jäi. 44. (...)

Lees verder

0 reactiesPlaats een reactie

Englanti 1-2 Ranska, Giroud teki maalin

Bericht - 13 december 2022 om 06:06 uur

10. joulukuuta Ranska voitti 2-1 Englanti Qatarin MM-kisojen välierissä, Tchouaméni ja Giroud Ranska Jalkapallo Pelipaidat tekivät kumpikin yhden maalin. He kohtaavat välierissä Marokon.

11. minuutilla Ranska aloitti hyökkäyksen. Giroud sai keskityksen Ousmane Dembéléltä ja puski pallon, mutta maalivahti torjui sen.17. minuutilla Tchouaméni teki maailmanaallon, Ranska 1:0. 29. minuutilla
Englanti Jalkapallo Pelipaidat Kane yritti kaukolaukausta ulkopuolelta, mutta ranskalainen maalivahti Lloris pelasti sen.

147. minuutilla Bellingham ampui rangaistusalueen ulkopuolelta, mutta Lloris torjui sen. 52. minuutilla Tchouaméni rikkoi Sakaa, erotuomari antoi rangaistuspotkun, Kane laukoi ja teki maalin, Englanti 1:1. 70. minuutti, Englannissa oli asetettu pallo, Maguire ampui päällään, mutta jäi (...)

Lees verder

Brasilia 4-1 Etelä-Korea, voitto sinetöi puoliajalla

Bericht - 07 december 2022 om 06:39 uur

5. joulukuuta Brasilia voitti 4-1 Etelä-Korean MM-kisojen puolivälierissä. Ensimmäisellä puoliajalla Brasilia teki jo 4 maalia, Brasilia Jalkapallo Pelipaidat pukeneet fanit melkein katsoivat koko pelin hymyillen.

7. minuutilla Brasilia aloitti hyökkäyksen. Vinicius jäi merkitsemättä ja teki maalin laukauksella. 11. minuutilla eteläkorealainen rikkoi rangaistusalueellaan ja erotuomari antoi rangaistuspotkun. Neymar teki maalin. 17. minuutti, Hee-Chan Hwang
Korean tasavalta Jalkapallo Pelipaidat, otti pitkän laukauksen ulkopuolelta, mutta pelasti maalivahti Alisson. 29. minuutilla Brasilia pelasi upeaa yhteistyötä rangaistusalueella. Richarlison sai syöttöpisteen Thiago Silvalta ja teki helposti maalin. 37. minuutilla Brasilia aloitti hyökkäyksen uudelleen, Paquetá työnsi ja (...)

Lees verder

MM-kisat: Brasilia 1-0 Sveitsi, Brasilia karsiutui ennakkoon

Bericht - 01 december 2022 om 06:32 uur

28. marraskuuta MM-kisojen G-lohkon toisella kierroksella Brasilia 1-0 Sveitsi eteni aikataulua edellä. Monet Brasilia Maajoukkue Pelipaita pukeutuvat fanit hurrasivat iloisesti.

Pelin 27. minuutilla Vinicius sai rangaistusalueellaan vinosyötön Raphaelilta ja Sommer pelasti hänet. Ensimmäisellä puoliajalla Brasilian joukkue otti aloitteen kentällä ja Sveitsin puolustus haki vastahyökkäysmahdollisuuksia.

64. minuutilla Vinicius kuljetti pallon rangaistusalueelle ja teki maalin. VAR:n vahvistuksen jälkeen maali oli virheellinen. 83. minuutilla Casemiro teki maalin jalkapohjallaan rangaistusalueen sisältä ja ulkopuolelta. Lopulta Casimiron upea maali, Brasilia 1-0 Sveitsi, ja se päätti edetä Qatarin MM-kisojen 16 parhaan joukkoon kierroksen etuajassa.