Avatar trojor like

trojor like

Erling Braut Håland gjorde två mål i den tyska cupfinalen

Geplaatst op 15 mei 2021 om 18:31 uur

Även om finalen i den tyska cupen är över, besegrade Borussia Dortmund RB Leipzig 4-1 för att vinna finalen. Den här säsongens Borussia Dortmund har tappat tävlingen om Champions League och behåller för närvarande kvalet till Champions League nästa säsong i ligan. Detta mästerskap är en uppmuntran för laget. Borussia Dortmund vann tyska cupen för femte gången.Borussia Dortmund, som vann hedern av den tyska cupen, tog ett gruppfoto med Champions League. Att hjälpa Borussia Dortmund att vinna är oskiljaktigt från alla spelare i laget, men Erling Braut Hålands och Jadon Sanchos poängprestanda lockade alla. Det finns två framstående unga spelare i fotboll, en är Kylian Mbappé från Paris Saint-Germain, och den andra är Erling Braut Håland med Borussia Dortmund tröjor. Erling Braut Håland bidrog med två mål i den tyska cupen, och den 20-åriga norska anfallaren har mer än så.Erling Braut Håland har spelat 39 matcher den här säsongen och gjort 39 mål. Denna genomsnittliga poäng på ett mål per match visade också sin styrka. Erling Braut Håland, klädd i billiga fotbollströjor nummer 9, belönade laget med sin enastående prestation. Borussia Dortmunds löfte att underteckna Erling Braut Håland uppfylldes och han odlades som kärnan i laget. Lagets uppriktighet vann anslutningen till Erling Braut Håland.