Avatar helligfodbold helligfodbold

helligfodbold helligfodbold

Det sidste opgør i Copa del Rey!

Bericht - 01 maart 2024 om 07:52 uur

Copa del Rey afsluttede semifinalerne, og kampen fik en meget forstyrret afslutning. Da Real Madrid og Barcelona blev elimineret tidligt, blev Atletico Madrid betragtet som det hold med den bedste chance for at vinde mesterskabet blandt de fire bedste hold, men det lykkedes ikke at avancere med en samlet score på 0-4.

Atletico Madrid har været i dårlig form for nylig, med kun 1 sejr i de sidste 7 kampe. I anden runde manglede Atletico Madrid åbenbart vedholdenhed og så meget sløve ud i både angreb og forsvar. Til sidst tabte de 0-3 til Athletic Bilbao, hvilket overraskede alle. De (...)

Lees verder

0 reactiesPlaats een reactie

Bayern vandt, men højdepunktet var Sane!

Bericht - 26 januari 2024 om 05:01 uur

"Det er nok, hvis du vinder" - dette spil er virkelig hjælpeløst. Bayern-fans, der havde FC Bayern München fodboldtrøje hjemme, holdt ud i yderligere 90 minutter. Mod Union Berlin gentog Bayern ikke samme fejl som for tre dage siden. Raphaël Guerreiro scorede kampens eneste mål i anden halvleg.

Pinligt nok var det største "højdepunkt" i disse 90 minutter ikke Bayerns dominans af spillet, eller Guerreiros seje mål, men den fysiske konflikt mellem Sane og Union Berlin-træner Nenad Bjelica i slutningen af kampen. Sane fik et gult kort for dette, og Bjelica fik også tre kampes karantæne. I stoppetiden slog Kane sammen (...)

Lees verder

Bayern indkasserer det første mål hjemme i Bundesligaen i fire år

Bericht - 22 januari 2024 om 04:26 uur

Bayern München tabte uventet 0-1 til Werder Bremen på Allianz Arena og tabte en hjemmekamp i Bundesligaen for første gang siden 2020. Nederlaget efterlader Bayern syv point efter førende Bayer Leverkusen.

Bayern sendte fire store angribere ud, Musiala, Coman, Sane og Kane i startopstillingen, men der var næsten ikke noget, de kunne gøre mod Bremen, inklusive Tel, der kom ind som indskifter i anden halvleg. Kane var fuldstændig tabt i første halvleg, idet han kun rørte bolden 7 gange. I det 59. minut trængte den tidligere Bayern-spiller Weiser, iført en iøjnefaldende nr. 8 billige fodboldtrøjer, igennem Neuers håndflade og scorede (...)

Lees verder

Næste mand, der vender tilbage til europæisk fodbold?

Bericht - 19 januari 2024 om 08:00 uur

Henderson, der har spillet for Sunderland og Liverpool, kom til Ajax som en fri agent. Han overtog nr. 6 AFC Ajax fodboldtrøje og ser frem til at blive et kvalitetstilskud til Ajax.Med Hendersons træk tror medierne på, at Benzema kan være den næste spiller, der vender tilbage til europæisk fodbold. Benzema var ikke tilfreds med sin præstation i Saudi-Arabien. Han scorede 15 mål i 24 kampe, men denne Benzema fodboldtrøje blev kritiseret af de saudiske medier. Den forsvarende mester Al-Ittihad er nu 25 point efter topplaceringen, hvilket ikke kan undgå at frustrere ham, og konflikten mellem Benzema og hans nye klub (...)