Avatar mei zeng

mei zeng

Edmonton Oilers versloeg Calgary Flames en brak een verliesreeks

Bericht - 01 november 2023 om 06:46 uur

De Edmonton Oilers hadden eindelijk een winnende wedstrijd na vier opeenvolgende nederlagen. De Edmonton Oilers versloegen de Calgary Flames met 5-2, en het aanbreken van de overwinning was op dit moment zo spannend. Nadat hoofdspeler Connor McDavid geblesseerd raakte en niet speelde, werden de resultaten van de Edmonton Oilers direct en ernstig beïnvloed. Dit keer herinnerde de blessure van Connor McDavid de Edmonton Oilers ook aan een belangrijke boodschap. Het team kan niet uitsluitend vertrouwen op het vermogen van één speler. Ze moeten de groei van andere spelers versterken. Als een team succesvol wil zijn, moet elke speler die de goedkopenhlshirts aantrekt over bepaalde vaardigheden (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Pittsburgh Penguins maken een einde aan de winning streak van Colorado Avalanche

Bericht - 28 oktober 2023 om 10:19 uur

Nadat de Pittsburgh Penguins in de zomer uitstekende spelers hadden aangetrokken, is de kracht van het team tot op zekere hoogte verbeterd. De Pittsburgh Penguins zijn het oudste team in de NHL en na verschillende opeenvolgende play-offverliezen besefte het team duidelijk dat er iets mis was. Om problemen bij defensieve fouten te voorkomen, contracteerde het team deze zomer prompt de uitstekende verdedigende verdediger Erik Karlsson. Om te bewijzen hoe sterk ze na de aanpassing zijn, besloten de Pittsburgh Penguins de strijd aan te gaan met de Colorado Avalanche. Uiteindelijk versloegen de Pittsburgh Penguins de Colorado Avalanche met 4-0, wat ook bewees dat de ontwikkelingsrichting van het team de juiste is. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Boston Bruins moet vertrouwen op jonge spelers om de zaken om te draaien

Bericht - 25 oktober 2023 om 12:39 uur

De stoere Boston Bruins stonden ook in het nieuwe seizoen weer dapper overeind. Ze werden niet verslagen door de play-offnederlaag van vorig seizoen. Nadat de vorige uitstekende aanvoerder vertrok, stonden de Boston Bruins, onder aanmoediging van de nieuwe aanvoerder Brad Marchand en doelman Jeremy Swayman, met een nieuwe look op het veld. Net toen velen dachten dat de Boston Bruins verslagen zouden worden door opeenvolgende verliezende seizoenen, keerden ze in het nieuwe seizoen terug met in totaal zes overwinningen. Dit goedkope Boston Bruins shirt vertegenwoordigt tenslotte zoveel over de NHL, en veel uitstekende jonge spelers zijn bereid zich daarbij aan te sluiten. Bijna alle eerdere (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Craig Anderson trekt graag een Ottawa Senators-trui aan en neemt afscheid

Bericht - 20 oktober 2023 om 12:16 uur

Een andere uitstekende doelman heeft ervoor gekozen om met pensioen te gaan, en er zijn steeds minder ervaren doelmannen in de NHL. Craig Anderson koos ervoor om dit geliefde goedkope Ottawa Senators shirt opnieuw aan te trekken en hij kondigde zijn pensionering bij dit team aan. De Ottawa Senators vertegenwoordigen een speciale plaats voor Craig Anderson, dus koos hij ervoor om een eendaags contract bij het team te tekenen. Craig Anderson is erg blij dat de Ottawa Senators met dit contract hebben ingestemd, waardoor hij de NHL zonder spijt kan verlaten. De 42-jarige Craig Anderson was erg blij om deze NHL (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Anaheim Ducks verslaan de krachtige Carolina Hurricanes met 6-3

Bericht - 18 oktober 2023 om 12:46 uur

De Anaheim Ducks, vorig seizoen het team op de laatste plaats in de NHL, versloegen de Carolina Hurricanes met 6-3 in het nieuwe seizoen. De Carolina Hurricanes waren het team dat vorig seizoen doorging naar de finale van de Eastern Conference, en ze zijn absoluut erg krachtig. Zal dit, nadat de Carolina Hurricanes in die finale verloren van de Florida Panthers, hun perceptie van de wedstrijd in het nieuwe seizoen beïnvloeden? Mensen zeggen vaak dat de treurigste teams de teams zijn die verliezen in de finale. Wat ze vaak verliezen is hun hoop op het nieuwe seizoen. Na een seizoen hard werken konden de spelers tenslotte eindelijk op het (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De mentaliteit tussen de twee doelmannen van Minnesota Wild

Bericht - 13 oktober 2023 om 14:30 uur

De Minnesota Wild versloeg de Florida Panthers met 2-0, waarbij Brock Faber zijn eerste NHL-doelpunt scoorde in de eerste periode. Filip Gustavsson stopte in dit duel 41 schoten van de tegenstander en maakte de gamewinnaar compleet in de seizoensopener. Marc-André Fleury miste alsnog de eerste kans, en de Minnesota Wild liet de kans over aan de jonge doelman Filip Gustavsson. Nadat Filip Gustavsson een jaar lang competitie had meegemaakt, raakte hij geleidelijk vertrouwd met de gevechtsmodus van Minnesota Wild. Filip Gustavsson zal komend seizoen definitief de oude doelman Marc-André Fleury vervangen. Filip Gustavsson hoopt nog steeds de goedkope Minnesota Wild shirt te blijven dragen met Marc-André Fleury. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Chicago Blackhawks krijgen na 16 jaar opnieuw nummer 1 keuze

Bericht - 11 oktober 2023 om 11:13 uur

De Chicago Blackhawks zullen een nieuw tijdperk inluiden, en ook de ooit grote aanvoerder Jonathan Toews heeft tijdelijk het veld verlaten vanwege een blessure. De Chicago Blackhawks kunnen niet blijven vertrouwen op de kracht van hun oude spelers. Ze moeten de ontwikkeling van jonge spelers versterken. De Chicago Blackhawks namen Connor Bedard deze zomer over met de eerste algemene keuze in de draft, en hij scoorde ook zijn eerste punt en assist tegen de Pittsburgh Penguins. De opkomst van uitstekende resultaten heeft Connor Bedard meer missies opgeleverd. In het vorige voorseizoen droeg Connor Bedard voor het eerst een goedkope Chicago Blackhawks shirt en scoorde één doelpunt (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De groep jonge spelers waar de Anaheim Ducks op zaten te wachten is volwassen geworden

Bericht - 06 oktober 2023 om 09:42 uur

De Anaheim Ducks wachten op de ontwikkeling van een groep jonge spelers, en het team kan al jaren niet door naar de play-offs. De managementstijl van de Anaheim Ducks is altijd anders geweest dan die van andere teams. Het team gelooft alleen in de uitstekende spelers die het heeft opgeleid. De Anaheim Ducks geven zelden veel geld uit om uitstekende spelers te werven. Ze moeten allemaal tien jaar training volgen om een sterk team op te leiden. De Anaheim Ducks selecteerden geschikte jonge spelers om mee te doen aan de draft van deze zomer, en nadat ze hun favoriete NHL shirt hadden gegeven, begonnen ze aan (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Spelers verlaten altijd de NHL en beginnen opnieuw

Bericht - 04 oktober 2023 om 11:41 uur

Te veel oude spelers kozen ervoor om deze zomer met pensioen te gaan en ze realiseerden zich de dominantie van jonge spelers in de Vegas Golden Knights. De 37-jarige Cory Schneider koos ervoor om met pensioen te gaan en zijn 16 seizoenen durende NHL-carrière kwam ten einde. Cory Schneider wordt erkend als een van de beste doelverdedigers in de NHL en heeft tijdens zijn carrière vier verschillende NHL shirt gedragen. Dat goedkope New Jersey Devils shirt liet het meest opwindende beeld van de carrière van Cory Schneider achter. Hij speelde zeven jaar voor dit team. Misschien zal Vancouver Canucks (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De laatste doelverdediger die vóór 2004 nog in de NHL speelde

Bericht - 27 september 2023 om 08:31 uur

De 38-jarige Marc-André Fleury wil nog niet met pensioen. Hij wil zijn carrière afsluiten in een goedkope Minnesota Wild shirt met nog een jaar op zijn contract. Nadat Craig Anderson er deze zomer voor had gekozen om met pensioen te gaan, werd Marc-André Fleury de laatste actieve doelverdediger die in de NHL speelde voordat het seizoen 2004-2005 werd opgeschort. Marc-André Fleury toonde vorig seizoen geen groot vermogen in de Minnesota Wild, maar zijn kracht is nog steeds stabiel. Oorspronkelijk dachten fans dat Marc-André Fleury er deze zomer ook voor zou kiezen om zijn NHL shirt uit te trekken om afscheid te nemen, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 5 6 7 8 9 ... 24