Avatar mei zeng

mei zeng

De spelers van de New York Rangers hebben het geluk dat doelman Jonathan Quick aan boord is

Bericht - 24 november 2023 om 09:48 uur

Elke etappe is een nieuw begin en Jonathan Quick vindt het leuk om de goedkope New York Rangers shirt aan te trekken. Nadat het contract van Jonathan Quick bij de Vegas Golden Knights afliep, tekende hij een contract voor een jaar bij de New York Rangers als free agent. Afgaande op de groei-ervaring van de New York Rangers in de afgelopen twee jaar, voelt Jonathan Quick dat dit team vol verlangen is om te winnen. Na zorgvuldige afweging koos Jonathan Quick ervoor om de nummer 32-goedkopenhlshirts aan te trekken en opnieuw te beginnen bij de New York Rangers. De kracht van de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Carolina Hurricanes stijgt onder aanmoediging van fans

Bericht - 22 november 2023 om 07:50 uur

Toen de spelers van Carolina Hurricanes dit seizoen hun vechtlust verloren, gaven de fans hen de grootste morele aanmoediging. Aan het begin van de wedstrijd tussen de Carolina Hurricanes en de Pittsburgh Penguins gaven de fans de spelers de meest directe high-fives om hen aan te moedigen, in de hoop dat de spelers hun sterke kracht konden behouden. Na een lange afwezigheid kreeg het thuisveld van de Carolina Hurricanes opnieuw een enthousiast applaus van de fans, wat de spelers met kracht vervulde. Uiteindelijk versloegen ze de Pittsburgh Penguins heldhaftig met 4-2. Fans zijn altijd de krachtigste aanwezigheid, ze kunnen spelers het grootste vertrouwen geven. Sinds de Carolina Hurricanes vorig seizoen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De spelers van Carolina Hurricanes en Florida Panthers tonen een andere mentaliteit

Bericht - 18 november 2023 om 09:57 uur

De Florida Panthers en Carolina Hurricanes, die vorig seizoen doorgingen naar de finale van de Eastern Conference, raakten destijds allebei ernstig geblesseerd, dus ongeacht welk team doorging naar de finale, ze zouden waarschijnlijk worden verslagen door hun tegenstanders. Sommige van de belangrijkste spelers in het team zijn tenslotte geblesseerd en de algehele kracht is enorm aangetast. De Vegas Golden Knights wisten de eindoverwinning te behalen omdat ze hun volledige opstelling konden behouden terwijl ze doorgingen naar de finale. Voor de Florida Panthers en Carolina Hurricanes was het jammer dat zij vorig seizoen de eindzege misten. De afgelopen vijf jaar hebben de Florida Panthers en Carolina Hurricanes het moeilijk gehad (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Acht jaar ervaring van Edmonton Oilers heeft het moreel van de spelers uitgeput

Bericht - 17 november 2023 om 10:55 uur

Nadat de Edmonton Oilers in het nieuwe seizoen slechte resultaten hadden geboekt, besloot de ploeg uiteindelijk van hoofdtrainer te wisselen. Kris Knoblauch nam de goedkope Edmonton Oilers shirt over en trok deze op zijn lichaam, en hij begreep met welk dilemma het team nu wordt geconfronteerd. Oorspronkelijk drie jaar geleden vestigden de Edmonton Oilers al hun hoop op Ryan Nugent-Hopkins en Connor McDavid, in de hoop dat deze twee spelers het team naar een nieuwe doorbraak zouden kunnen leiden. Het is jammer dat ze na vele jaren hard werken van Ryan Nugent-Hopkins en Connor McDavid veel prijzen hebben gewonnen, maar het team nooit naar de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Bo Horvat zal weer in de Rogers Arena spelen

Bericht - 15 november 2023 om 10:08 uur

Na bijna een jaar stapt Bo Horvat opnieuw de Rogers Arena binnen. Dit keer is Bo Horvat niet langer de representatieve speler van de Vancouver Canucks, maar verschijnt hij in het spel als tegenstander. De 27-jarige Bo Horvat dacht aanvankelijk dat hij het doel van één man, één team in een goedkope Vancouver Canucks shirt zou bereiken, maar werd helaas uiteindelijk door het team verkocht als handelsartikel. Nu Bo Horvat de nummer 14 goedkope New York Islanders shirt heeft aangetrokken, is hij niet langer de vertegenwoordiger van nummer 53. Bo Horvat heeft eigenlijk geen spijt van zijn vertrek bij de Vancouver (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vancouver Canucks heeft de juiste beslissing genomen door Quinn Hughes aanvoerder te maken

Bericht - 11 november 2023 om 12:27 uur

Vaak zal de sterkte van een team veranderen als gevolg van de keuze van de aanvoerder. Dit fenomeen deed zich dit jaar voor bij de Vancouver Canucks. Sinds Quinn Hughes de aanvoerder van de Vancouver Canucks werd, is de kracht van het team aanzienlijk verbeterd. De afgelopen jaren ontbrak het de Vancouver Canucks aan een aanvoerder en hebben ze niet de juiste spelers geselecteerd om als aanvoerder te dienen. In de paar jaar dat Quinn Hughes een goedkope Vancouver Canucks shirt heeft aangetrokken, heeft het team langzamerhand een stijgende vechtlust in deze speler ontdekt. Deze zomer kunnen de Vancouver Canucks niet wachten om de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Connor Bedard scoort voor het eerst tegen Tampa Bay Lightning

Bericht - 10 november 2023 om 08:14 uur

Nadat de Chicago Blackhawks Connor Bedard deze zomer als eerste overall kozen, begint het team aan een nieuwe reis. De laatste lichting oude spelers die een glorieus record in de geschiedenis hebben neergezet, is vertrokken en de Chicago Blackhawks zijn voorbestemd om opnieuw te beginnen. Na meer dan een dozijn spelervaring behaalde Connor Bedard uitstekende resultaten in de wedstrijd tegen de Tampa Bay Lightning. Dit is de eerste keer dat Connor Bedard twee doelpunten maakt en twee assists geeft in een wedstrijd sinds hij het goedkope Chicago Blackhawks shirt aantrok. Toen Connor Bedard in één wedstrijd scoorde, werd hij ook de derde jongste speler (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

New Jersey Devils betreuren dat Jack Hughes geblesseerd is en niet verder kan spelen

Bericht - 08 november 2023 om 12:42 uur

De prestaties van een team hebben een grote invloed op de fysieke gezondheid van de spelers. De New Jersey Devils, die vorig seizoen uitstekende resultaten boekten, hebben dit seizoen opeenvolgende spelers uit wedstrijden moeten terugtrekken vanwege blessures. Enige tijd geleden annuleerde New Jersey Devils-aanvoerder Nico Hischier alle speelschema's voor dit seizoen nadat hij een hoge treffer kreeg van zijn tegenstander. Nu raakte de topscorer van de New Jersey Devils, Jack Hughes, ook geblesseerd tijdens de wedstrijd. Nadat hij met geweld tegen het bord sloeg, kon hij lange tijd niet meer opstaan. Na een late diagnose door het medische team zal Jack Hughes helaas afscheid moeten nemen van het schema (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De Vegas Golden Knights nemen elk spel met nederigheid serieus

Bericht - 04 november 2023 om 09:02 uur

In het nieuwe seizoen zijn de prestaties van de Vegas Golden Knights nog steeds erg stabiel en heeft het team tot nu toe alle wedstrijden gewonnen. Nadat de Vegas Golden Knights de Winnipeg Jets met 5-2 versloegen, stond het team opnieuw stevig bovenaan de competitie. Na vorig seizoen de play-offcompetitie te hebben meegemaakt, hebben deze spelers die goedkope Golden Knights shirt dragen hun kracht verbeterd en kunnen ze er goed mee omgaan in het nieuwe reguliere seizoen. De Vegas Golden Knights behielden deze zomer ook hun oorspronkelijke selectie en het team is van plan door te gaan met het nastreven van de tweede (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Zack Kassian neemt met een dankbaar hart afscheid van de NHL

Bericht - 03 november 2023 om 10:00 uur

Het nieuwe NHL-seizoen is over twee weken begonnen, en de oude spelers die free agents zijn geworden, kunnen alleen maar het einde van hun pensionering tegemoet zien. Zack Kassian koos ervoor om zijn 12-jarige NHL-carrière te beëindigen en zijn oorspronkelijke idee om in een goedkope Anaheim Ducks shirt te blijven spelen werd verbrijzeld. Het grootste moment uit de carrière van Zack Kassian was in dat goedkope Edmonton Oilers shirt, waar hij vijf jaar speelde. Zack Kassian heeft in zijn carrière geen uitmuntende prestaties geleverd. Hij bracht stilletjes zijn eigen NHL-reis door. Van de vele spelers die in de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 4 5 6 7 8 ... 24