Avatar mei zeng

mei zeng

Colorado Avalanche scoorde dit seizoen meerdere doelpunten om de tegenstander te verslaan

Bericht - 02 april 2021 om 14:54 uur

In het NHL-spel is het scoreverschil tussen de twee teams relatief zeldzaam. In de reguliere competitie van dit seizoen hebben twee teams ruime scores behaald. Het zijn New York Rangers 9-0 overwinning op Philadelphia Flyers, Colorado Avalanche 9-3 overwinning op Arizona Coyotes. Colorado Avalanche heeft dit seizoen veel uitstekende resultaten behaald. De ploeg versloeg de vorige keer Minnesota Wild met 6-0 en versloeg daarna weer Anaheim Ducks met 8-4. De heroïsche explosiviteit van de Colorado Avalanche-spelers heeft het ene prachtige spel na het andere gewonnen, en de jeugdige vitaliteit heeft ervoor gezorgd dat meer mensen dit team leuk vinden. De verkoop van goedkope Colorado Avalanche shirt is dit seizoen aanzienlijk (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Pittsburgh Penguins versloeg New York Islanders in drie opeenvolgende wedstrijden

Bericht - 31 maart 2021 om 11:20 uur

In het recente reguliere seizoen van de NHL bleef Pittsburgh Penguins ongeslagen in 5 wedstrijden en de punten van het team waren gelijk aan de tweede plaats. New York Islanders en Pittsburgh Penguins wonnen drie opeenvolgende wedstrijden niet. De eerste wedstrijd was gelijk en de Pittsburgh Penguins wonnen de volgende twee wedstrijden. Het publiek keek naar de heroïsche geest van de spelers die de goedkope Pittsburgh Penguins shirt droegen op het veld, en iedereen was het erover eens dat ze de hoop hadden dit seizoen terug te keren naar de finale. Momenteel is Washington Capitals de grootste concurrent van Pittsburgh Penguins tijdens de Eastern Conference. Washington Capitals heeft dit (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Pittsburgh Penguins heeft dit seizoen grote vooruitgang geboekt

Bericht - 27 maart 2021 om 09:18 uur

In deze ronde van de reguliere competitie van de NHL versloeg Pittsburgh Penguins Buffalo Sabres in beide wedstrijden met 4-0. Pittsburgh Penguins boekte dit seizoen grote vooruitgang en de ploeg staat momenteel op de derde plaats in de Eastern Conference. Buffalo Sabres stond op de laatste plaats in de Eastern Conference met 6 overwinningen en 26 verliezen, en de 16 punten van het team werden het slechtste record in de hele competitie. Pittsburgh Penguins won in het seizoen 2015-2017 achtereenvolgens de Stanley Cup. Gedurende die twee jaar waren hun NHL shirt geliefd bij veel toeschouwers. Het goedkope Pittsburgh Penguins shirt heeft een logo in cartoonstijl en de heldere (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 21 22 23 24