Avatar mei zeng

mei zeng

New York Islanders is nog steeds de sterkste tegenstander van Tampa Bay Lightning

Bericht - 17 juli 2021 om 11:45 uur

Het NHL-team met het meeste potentieel dit seizoen zijn de New York Islanders. Ze speelden Tampa Bay Lightning in de halve finale tot de zevende wedstrijd. In de finale van de Eastern Conference van 2019 ontmoetten de New York Islanders ook hun tegenstander Tampa Bay Lightning in de wedstrijd, en hun spel ging door tot de zesde wedstrijd. De goedkope New York Islanders shirt stonden de afgelopen twee jaar in de halve finales, maar ze verloren allemaal van Tampa Bay Lightning. Tampa Bay Lightning heeft twee jaar de Stanley Cup gewonnen en New York Islanders moeten de kracht van hun tegenstanders bewonderen. Het publiek kan (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vegas Golden Knights en Colorado Avalanche reflecteren na verlies van het spel

Bericht - 15 juli 2021 om 09:44 uur

Terugkijkend op de meest betreurenswaardige teams in de NHL-play-offs van 2021, waren dat Vegas Golden Knights en Colorado Avalanche. Colorado Avalanche en Vegas Golden Knights gingen door naar de play-offs met een league-high score van 82. Ze wonnen respectievelijk 39 en 40 wedstrijden in het reguliere seizoen. In de derde ronde van de play-offs werd Colorado Avalanche vs. Vegas Golden Knights uitgesteld tot de zesde wedstrijd om de uitkomst te bepalen. Colorado Avalanche verloor van Vegas Golden Knights met een totaalscore van 2-4. Ze werden teruggedraaid door hun tegenstanders na twee wedstrijden te hebben geleid. Deze jonge en uitstekende spelers faalden opnieuw in de play-offs en ze waren terughoudend (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De trend van de ijshockeycultuur ontwikkelt zich steeds meer richting de American League

Bericht - 11 juli 2021 om 12:51 uur

Montreal Canadiens slaagde er uiteindelijk niet in de teamgeschiedenis te breken om de Stanley Cup te winnen, en Tampa Bay Lightning draaide opnieuw het einde van de play-offs om en won het kampioenschap. In de play-offs van dit seizoen zag het publiek opnieuw de kracht van het ijshockey van de American League. In de laatste vier behoorden Vegas Golden Knights, New York Islanders en Tampa Bay Lightning tot Amerikaanse teams. Tampa Bay Lightning en New York Islanders speelden zeer fel in de zeven wedstrijden en hun confrontatie weerspiegelde direct de huidige goede trend van ijshockeyontwikkeling in de Verenigde Staten. Er waren dit seizoen ook veel tegenstellingen in de finale (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Tampa Bay Lightning won opnieuw de Stanley Cup met uitstekende resultaten

Bericht - 08 juli 2021 om 11:01 uur

De NHL-finales van 2021 zijn voorbij. Tampa Bay Lightning versloeg Montreal Canadiens met 4-1 om de Stanley Cup te winnen. Dit is de derde Champions Cup in de geschiedenis van Tampa Bay Lightning en de spelers omhelzen elkaar vrolijk. Tampa Bay Lightning presteerde dit seizoen opnieuw goed in de play-offs en de algemene spelers van het team zijn behoorlijk sterk. Dit donkerblauwe goedkope Tampa Bay Lightning shirt viel opnieuw in de smaak bij fans, en de prestaties van het team trokken het visuele gevoel van het publiek diep aan. Veel toeschouwers en fans kwamen naar deze wedstrijd en ze kwamen uiteindelijk ter plaatse om de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Tampa Bay Lightning scoorde leidende goals in alle drie de wedstrijden van de finale

Bericht - 03 juli 2021 om 15:37 uur

In de finale van de NHL-competitie dit seizoen heeft Tampa Bay Lightning drie wedstrijden gewonnen en Montreal Canadiens krijgt een kans om de laatste wedstrijd terug te draaien. In de derde wedstrijd kwamen de twee teams naar Montreal Canadiens om thuis te spelen, maar stonden helaas wederom onder leiding van Tampa Bay Lightning. De helft van de Tampa Bay Lightning-spelers komt uit Canada, dus ze zijn erg blij dat ze op het Bell Center-veld kunnen spelen. Tot dusverre in de finale heeft Tampa Bay Lightning leidende goals gescoord in drie wedstrijden, en Montreal Canadiens-spelers hebben moeite om hun beste vorm te bereiken. De twee partijen speelden zeer fel (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Tampa Bay Lightning en Montreal Canadiens gaan naar de finale van het seizoen

Bericht - 26 juni 2021 om 08:06 uur

NHL ging door naar de finale, Vegas Golden Knights en New York Islanders werden opnieuw uitgeschakeld in de halve finale, Tampa Bay Lightning en Montreal Canadiens gingen door naar de finale. Tampa Bay Lightning en New York Islanders streden in zeven wedstrijden en de winnaar werd in de laatste wedstrijd bepaald. Dit seizoen stond Tampa Bay Lightning opnieuw in de finale en de prestaties van het team stelden de fans niet teleur. De goedkope Tampa Bay Lightning shirt die vorig jaar door de fans zijn gemaakt, kunnen dit jaar eindelijk ter plaatse komen om hun favoriete spelers te ondersteunen. Montreal Canadiens staat na vele jaren (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De onverzettelijke geest van de New York Islanders werd gebruikt om hun tegenstanders te verslaan

Bericht - 23 juni 2021 om 08:13 uur

De spannendste wedstrijd van de NHL-play-offs van dit seizoen verscheen. Tampa Bay Lightning versloeg de New York Islanders met 8-0. Gedurende de hele wedstrijd waren er veel gevechten tussen de spelers van beide kanten. De New York Islanders kozen er halverwege de wedstrijd voor om de keeper te wisselen, maar helaas slaagden ze er nog steeds niet in om het waanzinnige doelpunt van Tampa Bay Lightning te blokkeren. Tampa Bay Lightning presteerde wederom goed in de thuiswedstrijd. Het team scoorde drie doelpunten in het eerste kwartier van de wedstrijd. Nadat de New York Islanders deze wedstrijd hadden gespeeld, raakten de spelers van het team in een staat van (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vier teams in halve finale NHL-finale scoorden 1-1

Bericht - 17 juni 2021 om 09:16 uur

In de halve finales van de NHL waren de totaalscores van beide teams 1-1. Deze vier teams tonen allemaal veel kracht en willen dit seizoen allemaal de Stanley Cup winnen. Nadat Tampa Bay Lightning in de uitwedstrijd verloor van de New York Islanders, trok de ploeg er één terug in de thuiswedstrijd. De kracht van Tampa Bay Lightning in de play-offs van dit seizoen is nog steeds behoorlijk krachtig en het team is in alle opzichten volledig voorbereid. Dit seizoen is de kracht van Brayden Point nog beter en stabieler. Hij scoorde vijf opeenvolgende wedstrijden. Tampa Bay Lightning en New York Islanders zijn beide teams met geweldige defensieve tactieken (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Tampa Bay Lightning verliest in eerste wedstrijd halve finale the

Bericht - 15 juni 2021 om 04:43 uur

De NHL ging de laatste halve finales in, met Tampa Bay Lightning in de eerste wedstrijd tegen New York Islanders. Vorig seizoen werden de halve finales van de Eastern Conference ook gespeeld door Tampa Bay Lightning tegen de New York Islanders. De twee teams troffen elkaar dit seizoen weer en de wedstrijd tussen hen was vol revanche. In de eerste game versloeg New York Islanders Tampa Bay Lightning met 2-1 en won de ploeg met succes de eerste game. Nu zullen veel fans naar het toneel komen om de wedstrijd te bekijken, ze trekken elk de goedkope Tampa Bay Lightning shirt en de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Montreal Canadiens gaat na jaren weer door naar halve finalesfinal

Bericht - 10 juni 2021 om 12:07 uur

In de tweede ronde van de NHL-play-offs hebben New York Islanders, Tampa Bay Lightning en Montreal Canadiens allemaal gewonnen. De laatste wedstrijd tussen Colorado Avalanche en Vegas Golden Knights is nog niet gespeeld en de stand van deze twee teams is tijdelijk 2-2. New York Islanders versloeg Boston Bruins met 6-2 in de zesde wedstrijd om door te gaan naar de halve finale, en de spelers juichten vrolijk. Boston Bruins werd opnieuw uitgeschakeld en het was deze jaren moeilijk voor hen om de finale in de play-offs te halen. Dit seizoen schoof Tampa Bay Lightning opnieuw door naar de halve finales en presteerden ze nog beter in de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 18 19 20 21 22 23 24