Avatar mei zeng

mei zeng

De droom van doelman Carey Price van Montreal Canadiens

Bericht - 28 augustus 2021 om 15:42 uur

De meest betreurenswaardige speler van de NHL vorig seizoen was doelman Carey Price, die de Stanley Cup in 14 jaar niet won met Montreal Canadiens. Vorig seizoen was de eerste keer dat Carey Price de nummer 31 NHL shirt droeg om door te gaan naar de finale, maar helaas verloren ze uiteindelijk van Tampa Bay Lightning. Hoewel Montreal Canadiens werd verslagen, maakte het optreden van doelman Carey Price toch indruk op het publiek. In de finale tussen Montreal Canadiens en Tampa Bay Lightning keek Carey Price strak naar het doelpunt. Hij hoopte dat hij door hard werken het spel kon veranderen. Dus in de laatste (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Het verhaal tussen NHL gepensioneerde truien

Bericht - 24 augustus 2021 om 11:41 uur

Elk NHL-team heeft gepensioneerde goedkopenhlshirts, ze vertegenwoordigen allemaal het harde werk en de onbaatzuchtigheid van een speler voor het team. Het goedkope Dallas Stars shirt nr. 56 wordt volgend seizoen met pensioen. Het vertegenwoordigt Sergei Zubov's 13 jaar toewijding en hard werken in het team. Goedkope St. Louis Blues shirt nr. 44 heeft ook officieel zijn pensionering aangekondigd. De naam van de eigenaar is Chris Pronger. Chris Pronger is een uitstekende verdedigende speler die in zijn carrière voor vijf teams heeft gespeeld. Chris Pronger speelde voor het laatst voor de Philadelphia Flyers, maar speelde de afgelopen drie seizoenen niet. Chris Pronger (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De groei van een goede NHL-speler

Bericht - 19 augustus 2021 om 11:55 uur

Herinner je je Kevin Fiala nog, de speler die door de Nashville Predators werd geruild voor een blessure? Hij gebruikt nu zijn kracht om de waarde van zijn bestaan ??te bewijzen. Kevin Fiala scoorde twee opeenvolgende seizoenen 20 goals in Minnesota Wild. Zijn uitstekende prestatie leverde het team nog een contractverlenging op. Sinds Kevin Fiala de goedkope Minnesota Wild shirt heeft aangetrokken, is hij voor elke wedstrijd actief aan het werk. Nashville Predators gaf Kevin Fiala op en bracht hem een ??enorme klap toe, en hij dacht serieus na over zijn tekortkomingen. Na twee jaar onafgebroken hard trainen voor Kevin Fiala, zag het publiek een gloednieuwe (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Joe Thornton sluit zich aan bij Florida Panthers om te blijven deelnemen aan de NHL-competitie

Bericht - 15 augustus 2021 om 12:56 uur

De 42-jarige ijshockeyveteraan Joe Thornton koos er niet voor om met pensioen te gaan. Hij bleef een eenjarig contract krijgen bij Florida Panthers. Joe Thornton speelt al 24 jaar in de NHL-competitie. Hij houdt het meest van de goedkope Boston Bruins shirt en de goedkope San Jose Sharks shirt. Joe Thornton werd voor het eerst opgesteld door Boston Bruins in 1997. Hij is al acht jaar bij het team. Later, omdat Joe Thornton onenigheid had met het team, werd hij door het team naar San Jose Sharks geruild. Nadat Joe Thornton werd verhandeld door Boston Bruins, was hij erg verdrietig. God (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Wat Carter Hart wil, is de kans om de starter van het team te worden

Bericht - 12 augustus 2021 om 13:52 uur

Nadat Carter Hart drie jaar in Philadelphia Flyers heeft gewerkt, is zijn optreden volwassener en stabieler geworden. Dit jaar werd de 22-jarige Carter Hart verlengd door het Philadelphia Flyers-contract en het team tekende hem voor drie jaar voor $ 3,979 miljoen. Carter Hart is de machtigste van die jonge keepers. Hij is ook de uitstekende keeper die Philadelphia Flyers na vele jaren weer probeert te krijgen. Carter Hart bedankte het team voor het vertrouwen. Hij vond dit oranje goedkope Philadelphia Flyers shirt erg mooi. Nadat Carter Hart vorig seizoen speelde, zag hij duidelijk de tekortkomingen van zijn gebrek aan ervaring. Het belangrijkste wapen van een keeper (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Jonge teams hebben die oude teams vervangen

Bericht - 05 augustus 2021 om 04:39 uur

De Dallas Stars wisten zich vorig seizoen niet te kwalificeren voor de play-offs en de prestaties van het team stelden veel mensen teleur. De substantiële afname van de sterkte van de Dallas Stars hangt nauw samen met de afwezigheid van spelers. Het virus heeft er direct voor gezorgd dat de ploeg in de reguliere competitie veel wedstrijden heeft moeten missen. In de latere periode versterkte Dallas Stars de kracht om de achterstand op andere teams in te halen, maar het intensieve programma kostte ook direct te veel energie van de spelers. Dus de goedkope Dallas Stars shirt verschenen niet meer in de play-offs en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Carolina Hurricanes leert betere ervaring in mislukte games

Bericht - 30 juli 2021 om 15:50 uur

Vorig seizoen werkte Carolina Hurricanes hard om het reguliere seizoen te winnen en Tampa Bay Lightning te overtreffen, maar verwachtte niet te verliezen van tegenstanders in de play-offs. Carolina Hurricanes faalde opnieuw in de play-offs en het team had geen kans om een ??tweede kampioenschap te winnen. Na het zien van de uitstekende prestaties van Carolina Hurricanes in het reguliere seizoen, dachten ze dat dit team waarschijnlijk een doorbraak zou maken in dit spel. De afgelopen jaren hebben veel fans goedkope Carolina Hurricanes shirt gekocht en het team streeft ook naar betere resultaten. Vorig seizoen was Tampa Bay Lightning echt geweldig. Iedereen keek terug op de play-offs (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Jonathan Toews trad toe tot Chicago Blackhawks voor 15 jaar groei

Bericht - 28 juli 2021 om 03:57 uur

De 33-jarige Jonathan Toews is een veteraan van Chicago Blackhawks geworden. Hij was getuige van de prachtige momenten van het team dat drie keer de Stanley Cup won. Nadat de Chicago Blackhawks in 2015 de Stanley Cup wonnen, ruilde het team veel spelers, waardoor de prestaties achteruit gingen. In de loop der jaren hebben de Chicago Blackhawks hard gewerkt om uitstekende spelers te werven om mee te doen, maar helaas is de kracht van het team moeilijk om terug te keren naar de vorige topstaat. Hoewel de Chicago Blackhawks de afgelopen jaren zijn doorgedrongen tot de play-offs, wordt het team over het algemeen in de eerste ronde uitgeschakeld. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Het nieuwe seizoen geeft Anaheim Ducks nieuwe hoop

Bericht - 23 juli 2021 om 15:28 uur

Met het einde van de NHL-wedstrijd begonnen de draft signeersessies van elk team opnieuw. In het nieuwe seizoen wonnen Buffalo Sabres en Anaheim Ducks de eerste signeerronde en deze twee teams eindigden vorig seizoen als laatste. Het nieuwe team Seattle Kraken kreeg de meeste aandacht van het publiek en iedereen wilde weten wie de eerste spelers in dit team werden. Het team dat de eerste signeerronde won, vertegenwoordigt een nieuw begin en zal de geboorte van een geweldige speler inluiden. Door de jaren heen is de goedkope Anaheim Ducks shirt stilaan vergeten door het publiek en ook de prestaties van het team zijn erg slecht. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Spijt voor Pittsburgh Penguins en New York Islanders dit seizoen

Bericht - 22 juli 2021 om 02:45 uur

De NHL-competitie is voorbij en de Pittsburgh Penguins hebben nog steeds spijt. Pittsburgh Penguins ging met uitstekende resultaten door naar de play-offs, maar het publiek had niet verwacht dat ze zouden verliezen van de New York Islanders in de eerste ronde van de knock-outronde. De droom van Pittsburgh Penguins om het kampioenschap te winnen werd verbrijzeld en de speler verliet het veld met spijt. Nadat Pittsburgh Penguins in 2016-2017 achtereenvolgens de Stanley Cup won, is het team in deze jaren nog nooit doorgegaan naar de finale. Dit seizoen won Tampa Bay Lightning opnieuw de Stanley Cup en brak het team het record van Pittsburgh Penguins. In 2016-2017 viel het (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 18 19 20 21 22 ... 24