Avatar mei zeng

mei zeng

Colorado Avalanche verwacht dat Tampa Bay Lightning doorgaat naar finale

Bericht - 08 juni 2022 om 12:16 uur

In de NHL Western Conference maakte Colorado Avalanche gemakkelijk een einde aan het speelschema in 4 wedstrijden en schoof op naar de finale, terwijl de Eastern Conference na 4 wedstrijden op een 2-2 gelijkspel stond. Colorado Avalanche heeft dit seizoen nog geen zeven-game matchup gehad, en ze hebben het schema altijd kunnen afronden met snelle overwinningen. De Tampa Bay Lightning kwam weer op de voorgrond na twee wedstrijden te hebben verloren en de laatste twee wedstrijden op rij te winnen. Het was niet gemakkelijk voor de New York Rangers om de finale te halen, met zeven wedstrijden gespeeld in elk van de eerste twee rondes. Colorado Avalanche versloeg (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Zal de blessure van Darcy Kuemper de algehele kracht van Colorado Avalanche beïnvloeden?

Bericht - 01 juni 2022 om 12:34 uur

De finales van de NHL Western Conference zijn begonnen en de Colorado Avalanche won in Game 1. Hoewel Colorado Avalanche de eerste wedstrijd won, was teamdoelman Darcy Kuemper tijdelijk uit de wedstrijd met een blessure. Het was dankzij reservedoelman Pavel Francouz dat hij 18 uitstekende reddingen maakte nadat Darcy Kuemper met een blessure stopte. Of Darcy Kuemper de volgende wedstrijd zal spelen is niet bekend, maar de kracht van Pavel Francouz wordt nog steeds erkend door de coach. Colorado Avalanche heeft de finale van de Western Conference gehaald na drie jaar hard werken, en deze keer gaan ze hun timing goed gebruiken. Edmonton Oilers schoof na vele jaren (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Edmonton Oilers door naar finale Western Conference

Bericht - 27 mei 2022 om 11:17 uur

Het eerste Western Conference-team dat dit seizoen doorging naar de finale waren de Edmonton Oilers, die de Calgary Flames met 4-1 versloegen. Dit is de eerste keer dat de Edmonton Oilers door zijn naar de derde ronde van de play-offs sinds hun verlies in de Stanley Cup-finale in 2006. De Edmonton Oilers haalden opnieuw de finale van de Western Conference en de spelers kusten hun NHL shirt als felicitaties. Edmonton Oilers wisten de finale te bereiken en hun teamgenoten zijn Connor McDavid erg dankbaar voor zijn toewijding, hij is altijd in staat om de crisis in de belangrijkste wedstrijden te bezweren. Connor McDavid werd geselecteerd (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Tampa Bay Lightning versloeg Florida Panthers met 4-0 op aggregaat om door te gaan naar halve finales

Bericht - 25 mei 2022 om 11:20 uur

De Florida Panthers, de nummer 1 wedstrijd in het reguliere seizoen dit seizoen, zijn uitgeschakeld en ze ontsnapten niet opnieuw aan het lot voor de Tampa Bay Lightning. Iedereen moet de kracht van de Tampa Bay Lightning bewonderen, of het nu de New York Islanders zijn in de eerste twee seizoenen, of de Florida Panthers in deze twee seizoenen, het is moeilijk om dit team te verslaan. De New York Islanders werden verslagen door de Tampa Bay Lightning in de halve finales van zowel de seizoenen 2019 als 2020, terwijl de Florida Panthers op dezelfde manier werden verslagen door de Tampa Bay Lightning in de play-offs van (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Teuvo Teräväinen houdt het geloof in zijn hart

Bericht - 18 september 2021 om 11:22 uur

Met het verstrijken van de tijd zijn veel jonge spelers langzaam begonnen te groeien. In de afgelopen drie jaar is Carolina Hurricanes weer volwassen geworden en is het team continu doorgegaan naar de play-offs. Teuvo Teräväinen is inmiddels een uitstekende en stabiele speler geworden, en hij houdt steeds meer van deze eveneens rode goedkope Carolina Hurricanes shirt. De eerste NHL shirt van Teuvo Teräväinen was ook rood. Hij speelde toen voor de Chicago Blackhawks. Helaas heeft het team hem in 2016 als handelsartikel verkocht. Na het verlaten van de Chicago Blackhawks dacht Teuvo Teräväinen na over zijn tekortkomingen. Hij wil niet weer (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Voor het eerst in 10 jaar kiest Erik Gudbranson het team waar hij zich bij wil aansluiten

Bericht - 15 september 2021 om 14:32 uur

De NHL is de organisatie met de minste transfers van spelers in verschillende competitiewedstrijden. Veel spelers zullen blijven spelen nadat ze zich bij welk team in de draft hebben aangesloten. Onder hen bevonden zich enkele spelers in een transferstatus. Erik Gudbranson is het beste voorbeeld. Erik Gudbranson deed in 2011 mee aan de NHL-competitiewedstrijd en speelde de afgelopen 10 jaar voor 7 verschillende teams. Met name in de periode 2019-2021 heeft Erik Gudbranson een transitie doorgemaakt tussen de vier teams. In de zomer van 2021 werd Erik Gudbranson eindelijk een vrije agent. Hij zal door geen enkel team naar believen worden geruild. Terugdenkend aan de tien jaar van zijn (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

David Backes koos ervoor om zich terug te trekken uit zijn favoriete team

Bericht - 11 september 2021 om 14:54 uur

David Backes eindigde de race in mei van dit jaar. Zijn lichaam is niet in staat geweest om de energie te krijgen die nodig is voor de race. De tegenstander van David Backes in de laatste wedstrijd was Saint Louis Blues, dus het publiek stond op en juichte voor hem. David Backes heeft in zijn carrière drie NHL shirt gedragen en zijn favoriet is altijd de blauwe St. Louis Blues shirt. David Backes speelde tien jaar bij Saint Louis Blues. Hij ging van een gewone speler naar de laatste aanvoerder. Toen Saint Louis Blues in 2019 voor het eerst de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Ook Brad Marchand wil erelijst achterlaten in Boston Bruins

Bericht - 09 september 2021 om 04:46 uur

Veel kijkers noemen nu Brad Marchand als ze het hebben over Boston Bruins, die al 15 jaar bij het team werkt. Brad Marchand droeg de goedkope Boston Bruins shirt in het ontwerp van 2006 en het team ruilde opzettelijk met New York Islanders in het ontwerp voor hem. De kracht van Brad Marchand stelde Boston Bruins niet teleur, en zijn prestaties zijn in de loop der jaren steeds opmerkelijker geworden. Brad Marchand is veranderd van zijn gewelddadige en eigenzinnige karakter, hij hoopt een beter zelf te zien. Na jarenlange ervaring in het spel heeft Brad Marchand een beter begrip van zijn sterke en zwakke punten. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Brayden Point bedankt Steven Stamkos voor zijn erkenning

Bericht - 04 september 2021 om 05:43 uur

Het succes van Tampa Bay Lightning is onlosmakelijk verbonden met de kracht van elke speler. Het team won de Stanley Cup voor twee opeenvolgende jaren. Dit jaar verlengde Tampa Bay Lightning Brayden Point voor een 8-jarig contract ter waarde van $ 76 miljoen. Het team hecht veel waarde aan de prestatie van deze speler. Sinds Brayden Point werd geselecteerd door Tampa Bay Lightning in de draft van 2014, draagt ??hij de nr. 21- NHL shirt voor dit team. De prestaties van Brayden Point in het driejarige initiële trainingskamp waren matig. Op dat moment was het team er niet zeker van om hem in de officiële (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Kasperi Kapanen hoopt beter te spelen bij Pittsburgh Penguins

Bericht - 02 september 2021 om 04:59 uur

Vorig jaar wisselden Toronto Maple Leafs en Pittsburgh Penguins zeer succesvol spelers met elkaar uit, en beide teams zijn verbeterd in het spel. Kasperi Kapanen keerde vorig seizoen terug in het goedkope Pittsburgh Penguins shirt. Hij is zowel onbekend als vertrouwd met dit team. Kasperi Kapanen werd geselecteerd door de Pittsburgh Penguins in de NHL Draft van 2014, maar hij werd in slechts één jaar geruild naar Toronto Maple Leafs. De twee transfers van Kasperi Kapanen werden voltooid vanwege een groot aantal spelerstransacties, en hij had serieus het gevoel dat hij niet werd gewaardeerd door het team. In 2019 kreeg Kasperi Kapanen uiteraard een driejarig contract (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 17 18 19 20 21 ... 24