Avatar mei zeng

mei zeng

Vegas Golden Knights wisselen coaches en spelers

Bericht - 16 september 2022 om 13:46 uur

Nadat de Vegas Golden Knights zich niet hadden geplaatst voor de play-offs, ontsloeg het team de coach om opnieuw te beginnen. Bruce Cassidy is de derde coach in de geschiedenis van Vegas Golden Knights. Kan hij het team naar de droom van een kampioenschap leiden? Bruce Cassidy had nooit gedacht dat hij, nadat hij was ontslagen door de Boston Bruins, een uitnodiging kreeg van de Vegas Golden Knights. De Vegas Golden Knights hebben in het nieuwe seizoen ook een aantal ervaren spelers toegevoegd, maar het team heeft nog steeds het gevoel dat het echte gevechtservaring mist. Vegas Golden Knights-doelman Robin Lehner zal het hele NHL-seizoen 2022-2023 missen omdat (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Anaheim Ducks en Boston Bruins staan voor verschillende dilemma's

Bericht - 14 september 2022 om 10:23 uur

De Anaheim Ducks slaagden er vorig seizoen uiteindelijk niet in de play-offs te halen en hadden het laat in de reguliere competitie moeilijk. De Anaheim Ducks hebben de play-offs al jaren niet meer gehaald en ze wachten nog steeds op de groei van die groep jonge spelers. Oude fans kunnen niet wachten tot de spelers groeien en ze zijn van plan om in het nieuwe seizoen het kampioenschapswinnende goedkope Anaheim Ducks shirt van 2007 te dragen om op het veld te juichen. Vorig jaar trokken veel oude fans goedkope Detroit Red Wings shirt aan om het toneel aan te (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Hoe de combinatie van Ovechkin en Darcy Kuemper zal werken

Bericht - 07 september 2022 om 09:15 uur

Colorado Avalanche gaf uiteindelijk Darcy Kuemper op in twee uitstekende keepers, waardoor het team met Pavel Francouz achterbleef. In de finale van de play-offs van vorig seizoen hebben de geweldige reddings- en onderscheppingsprestaties van Pavel Francouz de vastberadenheid van de leidinggevenden van het team diep geraakt. Dus voor de betere toekomst van het team besloot Colorado Avalanche om Pavel Francouz als keeper in de basisopstelling te plaatsen. Het contract van Darcy Kuemper met Colorado Avalanche liep ook af, dus Pavel Francouz greep de beste kans in de play-offs om zijn lot te veranderen. Hoewel Darcy Kuemper met tegenzin zijn goedkope Colorado Avalanche shirt uittrok (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

St. Louis Blues wil na drie jaar weer Stanley Cup winnen

Bericht - 02 september 2022 om 09:55 uur

Het is drie jaar geleden dat de St. Louis Blues het kampioenschap wonnen en ze bleven keer op keer in de play-offs hangen zonder de finale te halen. De St. Louis Blues hebben deze zomer geen grote spelersaanpassingen gedaan en ze geloven dat deze spelers het beste passen. Aanvoerder Vladimir Tarasenko heeft het laatste jaar nog op zijn contract staan, maar St. Louis Blues koos er niet voor om hem vervroegd te verlengen. Vladimir Tarasenko wil een contractverlenging krijgen bij het team en hij wil tot zijn pensionering een goedkope St. Louis Blues shirt dragen. De vraag blijft voor de St. Louis Blues (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Jack Campbell sluit zich aan bij Edmonton Oilers voor een termijn van vijf jaar

Bericht - 31 augustus 2022 om 10:52 uur

De Toronto Maple Leafs konden Jack Campbell niet alles geven wat ze wilden, dus het team zag hem uiteindelijk af. Oorspronkelijk wilde Jack Campbell de goedkope Toronto Maple Leafs shirt blijven dragen, maar nadat het team Matt Murray had getekend, had hij diep het gevoel dat hij niet meer terug kon. Jack Campbell is een zeer sterke keeper, dus er zijn veel teams die hem willen uitnodigen. Na lang nadenken door Jack Campbell koos hij er uiteindelijk voor om de goedkope Edmonton Oilers shirt te dragen. Nadat de Edmonton Oilers vorig seizoen in de play-offs speelden, heeft Jack Campbell er alle vertrouwen in (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Florida Panthers nodigen Eric Staal uit om terug te keren naar het NHL-schema

Bericht - 26 augustus 2022 om 14:46 uur

Eric Staal, die al een jaar niet op het NHL-schema staat, is terug met een pro-selectiecontract bij de Florida Panthers. Aangezien zijn jongere broer Marc Staal al de goedkope Florida Panthers shirt heeft aangetrokken, wil Eric Staal heel graag dat zijn broers tegelijkertijd in hetzelfde team spelen. De beschikbaarheid van Eric Staal moet nog worden bepaald, hij moet slagen voor het selectieprogramma van Florida Panthers. Eric Staal, die in zijn carrière vijf teams heeft doorlopen, heeft het beste uit zijn jeugd behouden in de goedkope Carolina Hurricanes shirt. Tijdens zijn 13 jaar bij de Carolina Hurricanes ontving Eric Staal veel lofbetuigingen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Los Angeles Kings heeft er alle vertrouwen in om dit seizoen opnieuw de play-offs te halen

Bericht - 24 augustus 2022 om 12:01 uur

De grootste verrassing vorig seizoen was dat de Los Angeles Kings de play-offs haalden, nadat ze in jaren zo'n finale hadden gemist. Het behalen van de play-offs heeft spelers in goedkope Los Angeles Kings shirt het vertrouwen gegeven dat er dit seizoen een grotere doorbraak zal zijn. Het is 10 jaar geleden sinds de laatste keer dat de Los Angeles Kings de Stanley Cup wonnen, en ze verzamelen opnieuw een hele reeks geweldige jonge spelers. Dustin Brown en Justin Williams van het laatste opvallende team van de Los Angeles Kings dat de Stanley Cup won, zijn vertrokken, maar Anže Kopitar, Jonathan Quick en Drew Doughty (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Deze zomer gaven de New York Islanders en Vegas Golden Knights een andere kijk

Bericht - 12 augustus 2022 om 11:13 uur

De grootste teleurstellingen van de wedstrijden van vorig seizoen waren de New York Islanders en Vegas Golden Knights, die beiden de play-offs misten. In het seizoen 2020-2021 zijn de New York Islanders en de Vegas Golden Knights beide halve finalisten, en ze hebben allebei zeer consistente prestaties neergezet. De New York Islanders en Vegas Golden Knights zijn twee jaar op rij doorgegaan naar de halve finales, maar kregen uiteindelijk niets. Er is deze zomer niet veel veranderd voor de New York Islanders en ze kijken nog steeds uit naar de snelle groei van die groep jonge spelers. Nadat de Vegas Golden Knights van coach veranderden, heeft het team ook (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Problemen met de Boston Bruins in het nieuwe seizoen

Bericht - 10 augustus 2022 om 11:44 uur

De Boston Bruins faalden al een aantal seizoenen in de play-offs. Hoe kunnen ze uit deze hachelijke situatie komen? Na zorgvuldige afweging besloot Boston Bruins deze zomer een aantal ervaren spelers aan te trekken. Patrice Bergeron en David Krejci hebben een eenjarig contract getekend met de Boston Bruins, en ze zullen weer dezelfde NHL shirt dragen. Hoewel de leeftijd van beiden geen voordeel meer is, lijken ze door hun rijke praktijkervaring even sterk. Het nieuwe seizoen is zeer uitdagend voor Boston Bruins, de ploeg heeft een nieuwe coach en spelers ingeluid. Brad Marchand, Matt Grzelcyk en Charlie McAvoy zijn geblesseerd geraakt en kunnen dit seizoen geen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

New York Islanders hervatten plannen voor nieuw seizoen

Bericht - 29 juli 2022 om 15:37 uur

Nadat de New York Islanders zich vorig seizoen niet wisten te plaatsen voor de play-offs, kreeg de ploeg een nieuwe coach. Voormalig coach Barry Trotz leidde de New York Islanders vele malen naar de play-offs, maar ze haalden nooit de finale. Vier jaar hadden het geduld van leidinggevenden binnen de New York Islanders uitgeput, dus Barry Trotz werd na vorig seizoen ontslagen. Toen Lane Lambert de goedkope New York Islanders shirt overnam, stond de druk erop, dit is tenslotte een ijzersterk team. De New York Islanders verloren de afgelopen twee jaar tweemaal van Tampa Bay Lightning in de Eastern Conference-finale van de play-offs, en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 15 16 17 18 19 ... 24