Avatar mei zeng

mei zeng

Geweldige prestatie van Carolina Hurricanes-doelverdediger Pyotr Kochetkov

Bericht - 18 november 2022 om 13:03 uur

De grote keepers van de oudere generatie zijn langzaamaan teruggetrokken uit de sterkste ploegen, terwijl de jongere generatie keepers gaandeweg beter is geworden. In de wedstrijd tussen de Carolina Hurricanes en de Chicago Blackhawks maakte de 23-jarige Pyotr Kochetkov de eerste nul in een enkele wedstrijd uit zijn carrière. Het was de tweede NHL-wedstrijd van Pyotr Kochetkov en hij had nooit gedacht dat hij een record zou breken. Pyotr Kochetkov trok dit jaar officieel de goedkope Carolina Hurricanes shirt aan om te debuteren in de NHL. Het voorgaande jaar oefende hij in andere competitiewedstrijden. Pyotr Kochetkov begon zijn professionele carrière in 2016 en hij (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De link tussen ijshockey en kanker

Bericht - 16 november 2022 om 11:44 uur

IJshockey kan door veel mensen worden gerespecteerd en geliefd, wat onlosmakelijk verbonden is met de bijdrage van deze sport aan de samenleving. De kankerbestrijdingsactiviteiten van ijshockey gaan door en elk team heeft een speciale liefdadigheidsinstelling tegen kanker. IJshockeyspelers inspireren veel kankerbestrijders, die van verschillende teams goedkopenhlshirts en sponsorgelden ontvangen. Dit jaar viert elk team het festival op een unieke manier en veel teams hebben unieke paarse thermo Kinderen Hockeykleding ontworpen. Paars vertegenwoordigt een betekenis van wedergeboorte in melancholie, en mensen koesteren het verstrijken van de tijd nog meer nadat ze het leven hebben begrepen. Deze paarse goedkope Pittsburgh (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Boston Bruins krijgen hun grootste boost in het nieuwe seizoen

Bericht - 02 november 2022 om 11:27 uur

De Boston Bruins zijn aanzienlijk gegroeid na het wisselen van coach en zijn momenteel het best scorende team van de competitie. In de verlenging tegen de Pittsburgh Penguins herschreven de Boston Bruins de score met 1:23 om de Pittsburgh Penguins met 6-5 te verslaan. De Boston Bruins hebben dit seizoen een zegereeks van zes wedstrijden en ze zijn in jaren niet goed begonnen aan het seizoen. In de voorgaande twee seizoenen hadden de Boston Bruins pas aan het einde van het seizoen goed gespeeld en was hun kracht in beweging. De kracht van de Vegas Golden Knights is dit seizoen ook veel veranderd en het team heeft deze (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Montreal Canadiens rookie Juraj Slafkovský's eerste NHL-doelpunt

Bericht - 21 oktober 2022 om 11:32 uur

Montreal Canadiens tekende Juraj Slafkovský in de eerste ronde van het ontwerp van 2022 en het team gelooft dat de aanvaller hoop op een overwinning kan brengen. De 18-jarige Juraj Slafkovský trok officieel de goedkope Montreal Canadiens shirt aan om deel te nemen aan het nieuwe seizoensschema en hij scoorde uiteindelijk het eerste doelpunt van de NHL in de vijfde wedstrijd. Juraj Slafkovský voelde zich ongelooflijk na de wedstrijd, hij was zo opgewonden dat hij vergat wat het doel was. Het is erg blij voor het team dat nieuwe en jonge spelers goed kunnen presteren. De prestatie van Juraj Slafkovský stelde de Montreal Canadiens (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De vriendschap tussen Nicklas Bäckström en Alexander Ovechkin

Bericht - 19 oktober 2022 om 13:38 uur

Washington Capitals heeft dit seizoen een redelijk goed seizoen gehad en de kracht van Alexander Ovechkin is nog steeds solide. In de eerste paar wedstrijden creëerde Alexander Ovechkin ook een unieke scoretechniek en de toename van de leeftijd heeft zijn kracht niet te veel verzwakt. Alexander Ovechkin betreurt het dat hij dit jaar niet de goedkope Washington Capitals shirt kan dragen met Nicklas Bäckström, die al 16 seizoenen samenspeelt. De afwezigheid van Nicklas Bäckström heeft de algehele sterkte van de Washington Capitals niet veranderd, maar teamgenoten hopen dat hij snel weer in vorm kan komen. Nicklas Bäckströms bijdrage aan Washington Capitals is niet minder dan die (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Calgary Flames versloeg moedig de kampioen Colorado Avalanche van vorig seizoen

Bericht - 14 oktober 2022 om 12:36 uur

De Colorado Avalanche verloor voor het eerst in het nieuwe seizoen van de NHL van de Calgary Flames. Nazem Kadri speelde goed tegen zijn oude team, Colorado Avalanche, voor het eerst in een goedkope Calgary Flames shirt. Nazem Kadri, die vertrok nadat zijn contract bij Colorado Avalanche deze zomer afliep, tekende op vrije voeten een zevenjarig contract bij de Calgary Flames. Nazem Kadri is Colorado Avalanche erg dankbaar voor het waarmaken van zijn kampioenschapsdroom, hij had niet verwacht elkaar zo snel weer in de competitie te ontmoeten. Nadat Colorado Avalanche de Stanley Cup won, koos het team er niet voor om alle spelers te vernieuwen, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Tampa Bay Lightning kan ook moeilijk zijn om te ontsnappen aan de vloek van de tweedeprijswinnaar

Bericht - 12 oktober 2022 om 10:51 uur

Nadat de Tampa Bay Lightning in het voorseizoen back-to-back games verloor, speculeren fans dat de kansen van het team tegen de New York Rangers in de opener niet zo goed zijn. Het eindresultaat was vrijwel wat iedereen verwachtte, met de New York Rangers die Tampa Bay Lightning met 3-1 versloegen. Dit seizoen zal Tampa Bay Lightning niet kunnen ontsnappen aan de vloek van de runner-up, ze zullen zeer slecht presteren in het nieuwe seizoen. De Dallas Stars en Montreal Canadiens, die de afgelopen twee jaar respectievelijk als tweede eindigden in de finale, doen het in het nieuwe seizoen niet goed. De Dallas Stars vertraagden het speelschema omdat de spelers (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Kinderheld nr. 48 Tomáš Hertl

Bericht - 07 oktober 2022 om 13:23 uur

Wanneer een hockeyspeler wordt gerespecteerd door de mensen van het land, is het voldoende om zijn eigen charme te bewijzen. De 28-jarige Tomáš Hertl is een held geworden in de harten van veel Tsjechen en hij heeft ze allemaal overwonnen met zijn echte raceresultaten. In maart van dit jaar wachtte Tomáš Hertl eindelijk op een contract van acht jaar en hij zal de goedkope San Jose Sharks shirt dragen tot minstens 2030. De kracht van San Jose Sharks is de afgelopen twee jaar enorm verbeterd en het team is ervan overtuigd dat Tomáš Hertl de situatie kan veranderen. Tomáš Hertl is erg dankbaar voor het vertrouwen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Nieuw seizoen Detroit Red Wings en Boston Bruins geven fans iets om naar uit te kijken

Bericht - 28 september 2022 om 11:09 uur

Met het nieuws dat de beroemde speler Chara in een goedkope Boston Bruins shirt zijn pensionering aankondigde, begon ook het nieuwe seizoensschema. Zowel de Stars als de Vegas Golden Knights hebben nieuwe keepers en teams zijn bereid jonge spelers meer mogelijkheden te geven om te presteren. De Boston Bruins kwamen in twee rondes op 1-1 en na hun zomeraanpassingen werd het teamwerk tussen spelers meer stilzwijgend. Coach Jim Montgomery heeft het vertrouwen om deze uitstekende spelers te ontwikkelen en hij gelooft dat ze in het nieuwe seizoen nog grotere doorbraken zullen maken. Tampa Bay Lightning, die vorig seizoen doorging naar de finale, verloor hun eerste wedstrijd (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Zdeno Chára kiest ervoor terug te keren naar Boston Bruins om pensioennieuws aan te kondigen

Bericht - 21 september 2022 om 13:29 uur

De grootste eer voor spelers is om ervoor te kunnen kiezen om met pensioen te gaan in hun favoriete goedkopenhlshirts, en Zdeno Chára keerde terug naar Boston Bruins om zijn pensionering aan te kondigen. Op 20 september kondigde Zdeno Chára zijn afscheid van professioneel hockey aan en tekende hij een eendaags contract met de Boston Bruins. Vandaag trok Zdeno Chára weer de goedkope Boston Bruins shirt aan en stond 14 jaar in dit team. Hij wijdde het beste van zijn jeugd aan dit stadion. De 45-jarige Zdeno Chára omhelsde zijn vrienden van Boston Bruins, die verheugd was 24 seizoenen in de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 14 15 16 17 18 ... 24