Avatar mei zeng

mei zeng

De grootste spijt van Colorado Avalanche is het verlies van Darcy Kuemper

Bericht - 06 januari 2023 om 12:21 uur

De Colorado Avalanche leed voor het eerst dit seizoen een verliesreeks van vijf wedstrijden en staat momenteel vierde in de divisie. De prestatie van de Colorado Avalanche leed onder een verandering van keeper en nu draagt Darcy Kuemper een goedkope Washington Capitals shirt. Iedereen begrijpt nog steeds niet waarom de Colorado Avalanche Darcy Kuemper niet heeft verlengd. Ze zullen ervoor kiezen om te scheiden na het winnen van het kampioenschap. Het vermogen van Colorado Avalanche om het Stanley Cup-kampioenschap te winnen moet onlosmakelijk verbonden zijn met het vermogen van doelman Darcy Kuemper, en hun samenwerking bestaat nog maar één jaar. In 2021 betaalde Colorado Avalanche voor (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Een zinvolle wedstrijd tussen de Pittsburgh Penguins en Boston Bruins

Bericht - 04 januari 2023 om 13:45 uur

De Pittsburgh Penguins en Boston Bruins zijn al lang geen rivalen meer, en ze hebben een grote wedstrijd deze oudejaarsavond. Uiteindelijk versloegen de Boston Bruins de Pittsburgh Penguins met 2-1. Ze voldeden aan de verwachtingen van de fans en begonnen een felle strijd. Nadat de Boston Bruins dit seizoen van coach wisselden, is de kracht van het team sterk verbeterd. Pittsburgh Penguins hebben nog steeds een gemiddelde sterkte, ze willen dit seizoen de play-offs halen, ze moeten harder werken om een kans te maken. In dit spel trekken de spelers de retro goedkope Boston Bruins shirt aan. Om het nieuwe jaar in te (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Tampa Bay Lightning en Dallas Stars zijn sterke rivalen

Bericht - 30 december 2022 om 13:59 uur

De Tampa Bay Lightning zijn weer terug in het midden van het programma, nadat ze de Montreal Canadiens in twee wedstrijden op rij hebben verslagen. De Montreal Canadiens zijn dit seizoen nog steeds niet op krachten gekomen en staan nog steeds op de laatste plaats in de competitie. Brayden Point, die dit jaar de nummer 21-goedkopenhlshirts draagt, heeft een sterke rol gespeeld en hij heeft in veel wedstrijden belangrijke doelpunten gemaakt. Na twee jaar ononderbroken gevechten op Brayden Point, heeft hij zich langzaam aangepast aan de verschillende situaties die zich ter plaatse voordoen. Brayden Point scoorde opnieuw een perfect doelpunt in deze wedstrijd tussen de Tampa (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Carolina Hurricanes wil niet falen in derde seizoen

Bericht - 28 december 2022 om 10:29 uur

De Carolina Hurricanes laten dit seizoen nog steeds hardnekkige gevechtseffectiviteit zien en ze hebben negen opeenvolgende overwinningen behaald. De Carolina Hurricanes hebben momenteel een record van 13 overwinningen en 2 nederlagen. Ze voltooiden dit seizoen de langste winning streak in de NHL. Dit record is vier keer behaald in de geschiedenis van het Carolina Hurricanes-team en ze moeten dit seizoen een doorbraak maken in de groei. In beide seizoenen verloren de Carolina Hurricanes van de Tampa Bay Lightning in de play-offs, waardoor ze niet doorgingen naar de finale zoals ze hadden gehoopt. Dit seizoen heeft Carolina Hurricanes geen last gehad van de lost streak in de play-offs en het (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Los Angeles Kings heeft het geluk om Kevin Fiala in 2022 vast te leggen

Bericht - 22 december 2022 om 06:31 uur

2022 loopt ten einde, en het gelukkigste voor de Los Angeles Kings dit jaar is om aanvaller Kevin Fiala te verhandelen. Hoewel om Kevin Fiala te krijgen, Los Angeles Kings de eerste ronde van 2022 betaalde en de 20-jarige jonge speler Brock Faber, maar nu is het team erg blij om zijn uitstekende prestatie te zien. Toen de Los Angeles Kings Kevin Fiala een zevenjarig contract aanboden, besloot hij deze zwarte NHL shirt aan te trekken om een tegenaanvalperiode in te luiden. Kevin Fiala werd gedraft door de Nashville Predators in de draft van 2014 en vervolgens verhandeld naar de Minnesota Wild in 2019. Beide (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Het verhaal achter doelman Linus Ullmark

Bericht - 16 december 2022 om 10:21 uur

Na een jaar trainen in de Boston Bruins kreeg Linus Ullmark langzaam die zelfverzekerde glimlach terug. Nu begrijpt Linus Ullmark de zin van het leven beter, en hij heeft het geluk deze teamgenoten te leren kennen die een goedkope Boston Bruins shirt dragen. In het verleden ontbrak het Linus Ullmark aan zelfvertrouwen, zijn krachtprestatie was duidelijk erg goed, maar zijn goede prestatie werd gemakkelijk verstoord door zijn lage zelfbeeld. Ook voordat Linus Ullmark slechte leefgewoonten had, werd hij als kind getroffen door het alcoholisme van zijn vader. De gewoonte van Linus Ullmark om alcohol te gebruiken om zijn problemen op te lossen, zorgde ervoor (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Brayden Point scoort voor team in vier wedstrijden op rij

Bericht - 14 december 2022 om 12:29 uur

Aan het begin van dit seizoen was de sterkte van Tampa Bay Lightning erg slecht en verloren ze veel wedstrijden op rij. Aanvankelijk dacht iedereen dat Tampa Bay Lightning ook het lot van runner-up curse zou ingaan, maar in de afgelopen maand is hun kracht verbeterd. Na een winning streak van drie wedstrijden bij de Tampa Bay Lightning schoven ze opnieuw op naar de derde plaats in de divisie. Tampa Bay Lightning weet al drie jaar op rij door te stoten naar de finale en de kracht onder hun spelers is nog steeds zeer explosief. De kracht van Tampa Bay Lightning-aanvoerders Steven Stamkos en Nikita Kucherov is nog (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De comeback-overwinning van Dallas Stars met nog 29 seconden te gaan

Bericht - 09 december 2022 om 11:33 uur

De kracht van de Dallas Stars is dit seizoen hersteld en ze werden tweede in de divisie na met tussenpozen te winnen. Miro Heiskanen is de laatste tijd erg constant. Hij scoorde een doelpunt in de laatste 29 seconden van deze ronde tegen de Ottawa Senators om het spel te veranderen. De Dallas Stars versloegen de Ottawa Senators met 4-3 dankzij een doelpunt van Miro Heiskanen. Om spelers aan te moedigen om met kracht te blijven strijden, trokken veel fans persoonlijk goedkope Dallas Stars shirt aan en kwamen naar het toneel om te juichen. Of het nu de Dallas Stars, Boston Bruins (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Chicago Blackhawks opnieuw met een lost streak na een lost streak van acht wedstrijden

Bericht - 07 december 2022 om 11:07 uur

De Chicago Blackhawks wonnen hun wedstrijd tegen de New York Rangers na een lost streak van acht wedstrijden. In de wedstrijd Chicago Blackhawks en New York Rangers scoorde Patrick Kane 3 punten en zijn totaal aantal punten in zijn NHL-carrière bedroeg 1200 punten. Patrick Kane hoopt heel erg de situatie van het team te veranderen, maar het is moeilijk voor hem om alleen door te breken. Nadat de Chicago Blackhawks hun lost streak van acht wedstrijden hadden beëindigd, luidden ze een lost streak van twee wedstrijden in. Hebben ze dit seizoen nog een kans om de play-offs te halen? De Chicago Blackhawks staan momenteel op de laatste plaats in (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

NHL-grootheden hebben een goed hart

Bericht - 02 december 2022 om 12:43 uur

Achter elke uitstekende speler staat het resultaat van niet-aflatende inspanningen, en ze hebben allemaal een goed hart van vriendelijkheid en respect voor anderen. Doelman Igor Shesterkin, die tijdens een recente wedstrijd een goedkope New York Rangers shirt droeg, gaf helmen weg aan fans. Fans zijn verheugd om de helm van Igor Shesterkin te ontvangen terwijl hij eindelijk zijn droom voor 2022 vervult. Om de wedstrijd te bekijken, kwam het meisje ter plaatse met NHL shirt nr. 31. Ze vervulde een droom om Igor Shesterkin live te zien spelen, en hij was vooral dol op de doelman. Tijdens het spel bleef het kleine meisje (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 13 14 15 16 17 ... 24