Avatar mei zeng

mei zeng

Jonathan Quick bedankt nieuwe teamgenoten voor hun steun en aanmoediging

Bericht - 15 maart 2023 om 05:42 uur

Jonathan Quick stelde de Vegas Golden Knights niet teleur, met drie opeenvolgende overwinningen en een nul in de wedstrijd. Jonathan Quick zei in een interview: Het was deze goedkope Golden Knights shirt die hem mentale kracht gaf en zijn zelfvertrouwen verdubbelde na het dragen ervan. Met de gemiddelde prestaties van de Los Angeles Kings deze jaren, is Jonathan Quick langzamerhand zijn enthousiasme kwijtgeraakt, en hij heeft ook zijn beste vorm in het spel verloren. De prestaties van spelers veranderen vaak drastisch vanwege hun mentaliteit, en ook Jonathan Quick voelt dit ten diepste. De sterkte van de Vegas Golden Knights heeft dit seizoen een zeer stabiele toestand (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De gelukkige momenten van JT Miller komen voort uit het gezelschap van familie

Bericht - 10 maart 2023 om 08:10 uur

De 700ste carrièremijlpaal van J. T. Miller is bereikt. Hij is zijn familie erg dankbaar dat ze ter plaatse zijn gekomen om te juichen. Uiteindelijk versloegen de Vancouver Canucks de Anaheim Ducks met 3-2, en ook JT Miller scoorde tweemaal in één wedstrijd. De 29-jarige J. T. Miller heeft zich aangesloten bij drie teams. Hij verscheen voor het eerst op het NHL-veld met een goedkope New York Rangers shirt. JT Miller werd geselecteerd door de New York Rangers in de eerste ronde van de NHL-draft van 2011, en hij werd later na vijf jaar bij het team geruild. De grootste spijt van JT (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Diepe reflectie van Tampa Bay Lightning-doelman Andrei Vasilevskiy

Bericht - 08 maart 2023 om 10:27 uur

Doelman Brian Elliott was teleurgesteld nadat de Tampa Bay Lightning de vorige keer met 3-7 verloor van de Pittsburgh Penguins. Zeven goals werden gescoord door de tegenstander. De kracht van Brian Elliott wordt ook door alle lagen van de bevolking vermoed. Dit keer droeg de beroemde doelman Andrei Vasilevskiy de goedkope Tampa Bay Lightning shirt om te strijden, en iedereen had niet verwacht dat Carolina Hurricanes zes doelpunten scoorde. De Tampa Bay Lightning had zelfs een nul in hun allereerste 6-0 nederlaag tegen de Carolina Hurricanes. Tampa Bay Lightning heeft dit seizoen veel wedstrijden met grote marges verloren. Kunnen ze nog gestaag doorgaan naar de finale? (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Jonathan Quick's onbaatzuchtige toewijding aan de Los Angeles Kings

Bericht - 03 maart 2023 om 07:18 uur

Niemand kan ontsnappen aan het lot om door het team in de steek te worden gelaten naarmate ze ouder worden, zelfs sommige spelers die het team hebben geholpen meerdere kampioensprijzen te winnen. De 37-jarige Jonathan Quick nam liefdevol afscheid van de Los Angeles Kings nadat hij de NHL shirt die hij 16 jaar droeg, had afgedaan. Jonathan Quick hielp de Los Angeles Kings de Stanley Cup te winnen in 2012 en 2014, de enige twee kampioenschappen in de teamgeschiedenis. Teamgenoten huilden toen ze te horen kregen dat Jonathan Quick het team zou verlaten. De teamgenoten hadden nooit gedacht dat Jonathan Quick op een dag zou vertrekken, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Toronto Maple Leafs wil dit seizoen Tampa Bay Lightning verslaan

Bericht - 01 maart 2023 om 08:31 uur

Te veel goede teams hebben de afgelopen jaren in de play-offs verloren van Tampa Bay Lightning en ze willen deze tegenstander dit seizoen hoe dan ook verslaan. Vorig seizoen vielen de Toronto Maple Leafs ook tegen Tampa Bay Lightning in Game 7 van de play-offs. Wat waren ze terughoudend. De Toronto Maple Leafs moeten dit seizoen de play-offs halen omdat ze weer tegen de Tampa Bay Lightning willen spelen. De Toronto Maple Leafs hebben onlangs een aantal spelers op de handelsmarkt getekend en het team heeft de komende jaren meerdere draft-picks opgeofferd als prijs. De Toronto Maple Leafs zijn van mening dat het beste aan Tampa Bay Lightning (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Chicago Blackhawks versloeg op heldhaftige wijze divisie nr. 1 Dallas Stars

Bericht - 24 februari 2023 om 11:41 uur

De Chicago Blackhawks hebben het streven naar de overwinning nog niet opgegeven, ze willen nog steeds door naar de play-offs. De Dallas Stars, Vegas Golden Knights en Boston Bruins behaalden goede resultaten na het wisselen van coach en ze eindigden allemaal op de eerste plaats in elke divisie. De Chicago Blackhawks zijn ook het team dat dit seizoen van coach is gewisseld, en ze willen ook hun lot veranderen in deze laatste paar ronden. Als een team eenmaal zijn overtuigingen heeft versterkt, zal de kracht van het hele team sterk veranderen. In de nieuwe ronde van NHL-wedstrijden versloegen de Chicago Blackhawks de Dallas Stars met 4-3. In deze (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Detroit Red Wings brengen impact in het leven van mensen

Bericht - 16 februari 2023 om 10:46 uur

De Detroit Red Wings hebben de Stanley Cup al 15 jaar niet meer gewonnen, maar ze hebben nog steeds de meeste kampioenschappen van alle NHL-teams in de Verenigde Staten. De Detroit Red Wings was een van de oorspronkelijke zes teams en vertegenwoordigt de oorspronkelijke liefde van te veel oude Amerikaanse fans voor de NHL. Hoewel de Detroit Red Wings drie keer van naam zijn veranderd, is de geest van het team nooit veranderd. De afgelopen twee jaar hebben de Detroit Red Wings hard gewerkt om te veranderen en het team hoopt het moment van het winnen van het kampioenschap opnieuw in te luiden. Dylan Larkin had opnieuw één doelpunt (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De Tampa Bay Lightning is dit seizoen met 5-0 gewonnen van de Colorado Avalanche

Bericht - 10 februari 2023 om 08:41 uur

Sinds de Tampa Bay Lightning verloor van de Colorado Avalanche in de finale van de Stanley Cup, is hun record in het nieuwe seizoen inconsistent. In deze ronde van NHL-wedstrijden speelde de Tampa Bay Lightning eindelijk weer tegen de Colorado Avalanche en ze wilden de spijt van het eerdere verlies goedmaken. Doelman Andrei Vasilevskiy had tranen van vreugde bij de 5-0 overwinning van Tampa Bay Lightning op Colorado Avalanche. Iedereen begrijpt de betekenis van het kampioenschap van vorig seizoen voor Tampa Bay Lightning, en hoeveel ze hopen het record van drie opeenvolgende kampioenschappen in de teamgeschiedenis te behalen. Het was de eerste wedstrijd tussen de twee teams sinds de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Bo Horvat neemt na acht jaar afscheid van Vancouver Canucks

Bericht - 01 februari 2023 om 07:26 uur

Ook de New York Islanders moesten deze winter hun planning wijzigen nadat ze de Vegas Golden Knights, Dallas Stars en Boston Bruins in goede vorm zagen terugkeren. De New York Islanders staan momenteel op de zesde plaats in de divisie. Ze moeten alle resterende wedstrijden winnen als ze door willen gaan naar de play-offs. De New York Islanders misten vorig seizoen de play-offs en willen dit seizoen niet opnieuw verliezen. Om de algehele sterkte van het team te verbeteren, besloten de New York Islanders om de 27-jarige Bo Horvat te contracteren. Bo Horvat was oorspronkelijk een allround speler die goed speelde in een goedkope Vancouver (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De evolutietheorie van Philadelphia Flyers-speler Travis Konecny

Bericht - 12 januari 2023 om 07:46 uur

In deze twee seizoenen waren de prestaties van de Philadelphia Flyers in slechte staat en het is moeilijk voor hen om door te gaan naar de play-offs. Ook Philadelphia Flyers staat dit seizoen op de voorlaatste plaats in de divisie en het is altijd moeilijk voor spelers om hun zelfvertrouwen op te krikken. Met het vertrouwen van deze spelers die goedkope Philadelphia Flyers shirt droegen, erg kwetsbaar, redde hun wedstrijd tegen Washington Capitals de innerlijke kracht. Travis Konecny scoorde het winnende doelpunt toen de Philadelphia Flyers Washington Capitals met 5-3 versloegen. Travis Konecny draagt al 6 jaar de nummer 11-NHL shirt en is langzaamaan (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 12 13 14 15 16 ... 24