Avatar mei li

mei li

Harry Kanen ja Lamine Yamalin erilaiset mestaruuskokemukset

Geplaatst op 15 juli 2024 om 09:10 uur

Lamine Yamal toteutti toiveensa 17-vuotissyntymäpäivänä, ja Espanjan jalkapallomaajoukkue voitti Euroopan Cupin. Tämä oli Lamine Yamalin jalkapallouran ensimmäinen mestaruus, ja hän tunsi olevansa erittäin ylpeä. Kun Lamine Yamal voitti parhaan tulokkaan tittelin, hänen joukkuetoverinsa syleivät hänet lämpimästi. Tästä numeron 19 Espanja EURO 2024 pelipaita tuli yhtäkkiä toisenlainen jalkapallohenki, jonka ansiosta useammat nuoret ymmärtävät, mikä on elämän tarkoitus. Kun Lamine Yamal otti pokaalin ja nousi palkintokorokkeelle, hänen ujo ulkonäkönsä muistutti ihmisiä 16-vuotiaan pojan parhaimmista. Lamine Yamal oli syöttölistan kärjessä neljällä syöttöpisteellä. Hän on Euroopan Cupin kirkkain uusi tähti. Lamine Yamal pelasi hyvin tässä turnauksessa. 17-vuotiaana hän pyyhkäisi kolme ennätystä Euroopan Cupin nuorimmasta esiintymisestä, syöttöpisteistä ja maaleista. Harry Kane riisui Englanti EURO 2024 pelipaita ja lähti pukuhuoneesta pettyneenä, ikään kuin hänen elämänsä oli tarkoitus epäonnistua mestaruuden voittamisessa. Kahdessa peräkkäisessä Euroopan cupin finaalissa Englannin joukkue ei silti voittanut lopullista mestaruutta. Ehkä Englannin joukkueella ei ollut paljon valtaa alusta alkaen, minkä Harry Kane tiesi selvästi, joten hän oli vain hieman surullinen epäonnistumisen hetkellä, eikä tuntenut katumusta. Loppujen lopuksi Espanjan jalkapallomaajoukkue oli voittoputkessa, eikä heillä ollut onnekas mentaliteetti voittaa, ja mestaruuden voitto oli pakollinen tulos.