Avatar mei li

mei li

Nuorella Kylian Mbappélla on vahva mentaliteetti

Geplaatst op 24 december 2022 om 10:43 uur

Ranskan tappion jälkeen surullisin henkilö oli Kylian Mbappé. Kylian Mbappé teki yksin kolme maalia, mutta Ranskan oli silti vaikea saada lopullista voittoa. Kylian Mbappé on noussut maajoukkueen uudeksi johtajaksi sen jälkeen, kun ranskalaiset vanhat pelaajat jäivät eläkkeelle. Tässä MM-kisoissa Kylian Mbappén suoritus on todella hyvä. Olipa hänen vaikea tilanne millainen tahansa, Kylian Mbappé pystyi kääntämään tuloksen vaikeuksista ja esteistä huolimatta. Argentiinan johdolla kahdella pisteellä MM-finaalin puoliajan jälkeen Kylian Mbappén vahva mentaliteetti ei kärsinyt millään tavalla. Didier Deschampsin murtunut mentaliteetti räjähti takaisin pukuhuoneessa, ja monet pelaajat riisuivat pelipaidat jalkapallo pettyneinä ja pyyhkivät hien ja kyyneleet kasvoiltaan. Ja Kylian Mbappé nousi seisomaan ja uskoi lujasti, että peli ei ollut vielä ohi, ja heillä oli edelleen suuri luottamus voittaa pelin toinen puolisko. Toisen puoliajan alussa Kylian Mbappé puki Ranska pelipaita MM Kisat 2022 ja palasi tiukasti kentälle. Kylian Mbappé ei pettänyt Didier Deschampsia, sillä hän teki kahdesti maalin kolmen minuutin aikana ja teki Argentiinan tasapelin. Jatkoajalla Lionel Messi teki jälleen maalin ja teki 3-2. Kylian Mbappén taipunut maali osui argentiinalaisen kyynärpäähän, mikä ansaitsi hänelle uuden rangaistuspotkun 3-3. Kylian Mbappé halusi yrittää kovasti todistaa pystyvänsä voittamaan Lionel Messin, mutta hän ei odottanut, että rangaistuspotku johtaisi toivottomaan. Rangaistuspotkukilpailussa Englanti ja Ranska ovat pahamaineisia häviäjiä. Monet ihmiset spekuloivat, että heidän epäonnistumisensa johtuvat pelaajien epävakaasta henkilökohtaisesta psykologisesta laadusta.