Avatar Adah Xue

Adah Xue

Arrow Cycling Tour of Wallonia er ved at være slut

Geplaatst op 20 april 2023 om 10:41 uur

The Arrow of Wallonia er et af de ældste, mest udfordrende og populære endagscykelløb i verden. Konkurrencen afholdes i Liege, Belgien, og dens historie går tilbage til 1892. Løbets samlede længde er omkring 260 kilometer, inklusiv 11 klatrepunkter og mange steder med meget høj sværhedsgrad. Den er kendt som "forårsklassikerens konge." cykeltøj sæt vandt mesterskabet i denne konkurrence.

Løbet begynder i Liege, kører sydpå til Bastogne og tilbage til Liege. Hele sporet går gennem de belgiske Ardenner, inklusive den berømte Rwanda-plads og St. Nicholas-bjerget. Disse bjergsektioner har stejle skråninger, mange sving og huller, hvilket kræver, at ryttere har fremragende færdigheder og udholdenhed. I de sidste ti år har Tour of Wallonia været vidne til mange klassiske øjeblikke, det mest mindeværdige er løbet i 2004, hvor Lance Armstrong og Florent Mapetia konkurrerede på den sidste stigning. Der var hård konkurrence på skråningspunktet, og til sidst vandt Lance Armstrong spil med en snæver fordel, hvilket gjorde fansene begejstrede.

Arrow Cycling Tour of Wallonia 2023 sluttede, og Tadej Pogacar vandt mesterskabet i UAE Team Emirates  cykeltøj. Pogacar kørte i alt 4 timer, 27 minutter og 53 sekunder. I dette løb med mange klatreafsnit, i dette løb, der testede rytternes fysiske udholdenhed og klatreevne, gjorde Tadej Pogacar det. Accelererede efter 200 meter og besejrede endelig de andre spillere med succes. Tillykke til Tadej Pogacar, Tadej Pogacar vil fortsætte med at konkurrere i Liege-Bastogne-Liege Classic denne søndag. Dette løb har flere og længere stigninger. Jeg ser frem til Tadej Pogacars vidunderlige præstation.