Avatar Adah Xue

Adah Xue

Tour of Amstel guldløb slutter

Geplaatst op 17 april 2023 om 11:57 uur

Som en ældgammel og moderne sport har cykling tiltrukket cykelentusiaster fra hele verden siden 1800-tallet, og de bærer billige cykeltrøjer for at deltage i konkurrencen. Blandt de mange cykelkonkurrencer er Tour de Amstel Gold Race utvivlsomt en højprofileret klassisk begivenhed. Som en af de mest berømte cykelbegivenheder i Holland har Tour of Amsterdam en lang historie og er meget rost for sin specielle bane og hårde konkurrence.
Tour of Amstel Gold Race blev første gang afholdt i 1966. Det er en endags professionel landevejscykling. Det afholdes normalt i slutningen af april eller begyndelsen af maj hvert år. Starten og slutningen af konkurrencen er placeret i Maastricht i det sydlige Holland. Det er et meget udfordrende løb, der tiltrækker topcyklister fra hele verden til at konkurrere om mesterskabet. Banedesignet af Amster Gold Race er unikt. Amster Gold Race er designet med mange stejle skråninger og smalle stier. Racerne skal ofte krydse bakker og floddale og teste deres klatrefærdigheder og tekniske evner. En af de mest berømte scener er "Calderon". Det er en 800 meter lang stejl skråning med en hældningshøjde på 12 %. Det er den mest udfordrende del af konkurrencen og et af konkurrencens klassiske symboler. Dette gør Tour of Amsterdam mere spændende.
Racerne konkurrerer alle hårdt i 2023 Tour of Amstel Gold Race. Tadej Pogacar, iført UAE Team Emirates  cykeltøj, vandt mesterskabet i denne konkurrence, og Ben Healy,iført EF Pro Cycling  cykeltøj, vandt andenpladsen. Tadej Pogacar fra UAE-holdet er bedst til at klatreløb. Selvom hans cykel blæste ud i dette løb, vandt han stadig mesterskabets solo i sidste øjeblik med sine fremragende køreegenskaber. Tour of Amsterdam Gold Race er slut, tillykke til den unge spiller Tadej Pogacar.